Bolt.Works Oy

Sähköasentaja, Ylikiiminki

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 24.09.2024, 10:35
  • Haku päättyy 07.10.2024, 0:00
  • 07.10.2024, 0:00

Sähköasentaja, Ylikiiminki

Etsimme yhteystyökumppanillemme Conlog Oy:lle sähköasentajia monipuolisiin työtehtäviin!

Conlog Oy on vuonna 1990 perustettu yritys, joka keskittyy erikoiskonttien ja -ajoneuvojen kehittämiseen ja valmistamiseen. Conlog suunnittelee, valmistaa ja modifioi innovatiivisia erikoistuotteita puolustus- ja turvallisuusalalle sekä siviilisektorille. Conlog tekee tiivistä yhteistyötä puolustusvoimien eri aselajien kanssa.

Etsimme nyt kokenutta ja motivoitunutta sähköasentajaa tuotannon huippujen pariin Ylikiiminkiin. Työsuhde on määräaikainen ja kestää vuoden loppuun asti.

Sinulta odotamme sähköasentajan tutkintoa ja eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen sähköasentajan työstä. Kuitenkin ennen kaikkea arvostamme asennettasi. Oletko motivoitunut oppimaan uutta ja haluatko kehittyä sähköasentajana huippuympäristössä? Jos vastaus on kyllä, niin olet etsimämme henkilö!

Tehtävänkuvaan kuuluu sähköasennusten suorittaminen tuotannon eri osa-alueilla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn huippuluokan laitteiden parissa ja mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, joten toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään!

Koska työssä työskentele puolustus- ja turvallisuusalan erikoistuotteiden parissa, työhön valituilta edellytetään nuhteetonta taustaa eli perusmuotoinen työturvallisuusselvitys tehdään.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä meiltä sähköpostitse tai puhelimitse:
Juho Antinoja
050 477 0345
juho.antinoja@bolt.works

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 07.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!