Bolt.Works Oy

Ravintolatyöntekijä Kotipizzaan Rovaniemelle, Saarenkylä, Rovaniemi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 03.10.2024, 12:33
  • Haku päättyy 01.11.2024, 0:00
  • 01.11.2024, 0:00

Ravintolatyöntekijä Kotipizzaan Rovaniemelle, Saarenkylä, Rovaniemi

Etsimme asiakkaallemme reipasta ja motivoitunutta ravintolatyöntekijää Kotipizzaan Rovaniemen Saarenkylään!

Työt alkavat sopimuksen mukaan loka-marraskuussa 24 ja hyvälle tekijälle on tarjolla töitä kesänkin yli. Mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Työt painottuvat loppuviikkoon, perjantaille sekä lauantaille. Perjantaisin klo 15:00/16:00 – 21:00
Lauantaisin klo 13:00 – 21:00
Lisäksi sesongin aikana mahdollisuus tehdä lisävuoroja, painottuen iltaan. Tämä on siis oikein sopiva lisätyö esimerkiksi opiskelun ohelle! Töiden aloitusajankohta on myös neuvoteltavissa!

Työssä pääset kehittämään osaamistasi ja työskentelemään kannustavassa työyhteisössä monipuolisten työtehtävien parissa.
Tarjoamme palkan kokemuksesi mukaan ja avustamme tarvittaessa myös majoituksen hankinnassa. Työ on kokoaikainen.

Aiempi kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi, mutta rautainen asiakaspalveluasenne ja halu oppia uutta on tärkeintä. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen ja ahkera, itseohjautuva, positiivinen ja joustava asiakaspalvelija.

Työtehtävänäsi on asiakaspalvelu, kassatyöskentely, keittiön avustavat työt sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi työnkuvaan kuuluu kotiinkuljetusten toimittaminen yrityksen autolla.

Työ edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, B-ajokorttia, suomen ja englannin kielen taitoa sekä hygienia- ja anniskelupassia, jotka voit suorittaa myös työn aloituksen yhteydessä.

Tarjoamme sinulle:
– Vuokratyösuhteen luotettavalla työnantajalla
– Mahdollisuuden nopeaankin työllistymiseen
– Monipuolisen ja mielekkään työympäristön
– Ammattilaisista koostuvat työkaverit ja esimiehet
– Työterveyspalvelut heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen
– Boltin oman sovelluksen, jonka kautta hoidat työsuhdeasiat helposti

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti!

#töihintunturiin

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.11.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!