Bolt.Works Oy

Palvelupistepäällikkö Lahden Fonumille, Lahti

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 15.10.2024, 14:36
  • Haku päättyy 31.10.2024, 23:00
  • 31.10.2024, 23:00

Palvelupistepäällikkö Lahden Fonumille, Lahti

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto ja työllistämme tällä hetkellä yhteensä yli 260 työntekijää. Palvelemme asiakkaita yli 30 liikkeessä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa ympäri maan. Olemme kasvava ja vahvasti kehittyvä yritys, jossa työskentely on dynaamista, monipuolista ja vaihtelevaa. Meille on tärkeää, että pidämme aina sopivan pilkkeen silmäkulmassa – työn tulee olla myös hauskaa. Olemme osaa Elisa-konsernia.

OLETKO NOPEISIIN KÄÄNNÖKSIIN TOTTUNUT VASTUULLINEN TIIMIPELAAJA?
Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa laittaa hakemusta tulille!
Haemme Lahden palvelupisteelle asiakaslähtöistä, myynnistä ja mobiilialasta kiinnostunutta palvelupistepäällikköä.

Työssäsi toimit kannustavana esihenkilönä ja kykenet omalla esimerkilläsi kehittämään ja tukemaan tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Olet aktiivisesti mukana päivittäisessä myymälätyöskentelyssä ja kiinnostunut parhaiden ratkaisujen löytymisestä asiakkaalle. Palvelupistepäällikkönä vastaat myymälän päivittäisestä johtamisesta ja myymälätoiminnalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Työskentelet yhteistyössä tiimisi, kollegoidesi sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Palvelupistepäällikön työ on myymälän aukioloaikojen mukaista vuorotyötä ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

PÄÄASIALLISET TYÖTEHTÄVÄSI:
Myymälän toiminnan laadusta, myynnistä, palvelutasosta, asiakastyytyväisyydestä ja tuloksellisuudesta huolehtiminen
Operatiivinen ja valmentava esimiestyö
Oman myymälän rekrytointi, osaamisen kehittäminen/sparraaminen ja työhyvinvointi
Myymälän siisteys ja konseptin mukainen toiminta ja ilme
Työntekijöiden ohjaaminen ja kannustaminen kohti yhteisiä tavoitteita, erinomaista asiakaspalvelua ja hyvää työilmapiiriä
Työvuorosuunnittelu- ja seuranta ja myymälän sisäisen tiedonkulun varmistaminen
Myymälän operatiivisesta työstä vastaaminen ja päivittäiseen myymälätyöskentelyyn osallistuminen sisältäen mm. asiakaspalvelutehtävät sekä huoltotöiden vastaanotot/luovutukset
Arjen ongelmatilanteiden ratkaiseminen ja päätöksenteko
Varaston ja tavaramäärien hallinta liikkeessä

MITÄ ODOTAMME SINULTA?
Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin, etkä hätkähdä muuttuvien tilanteiden edessä. Ihmisten parissa työskentely, asiakaspalvelu- ja myyntitilanteet ovat sinulle luontaisia. Olet tottunut työskentelemään joustavasti ja määrätietoisesti nopeatempoisessa työympäristössä. Odotamme sinulta kykyä vastata useista eri toiminnoista samanaikaisesti.

ARVOSTAMME NÄITÄ ASIOITA:
Aiempaa esihenkilökokemusta sekä intoa myynti- ja asiakaspalvelutyöstä
Kiinnostusta ihmisten johtamista ja valmentamista kohtaan
Yleistä kiinnostusta tekniikkaa ja mobiilialaa kohtaan
Positiivista asennetta ja halua oppia sekä kehittyä ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin
Sujuvaa suomen kielen ja englannin kielen taitoa

MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa kasvuamme. Työssäsi pääset osallistumaan koko ketjun toiminnan kehittämiseen sekä kehittymään itse eri osa-alueilla. Tarjoamme dynaamisen ja rennon työilmapiirin sekä haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän. Meillä on laaja ja osaava työyhteisö eri puolilla Suomea, joka yhdessä haluaa hoitaa työt hyvin ja hyvässä hengessä. Mikäli jaat kanssamme innostuksen ja arvostat tekemisen meininkiä – saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Kiinnostuitko? Toimi ripeästi ja täytä hakemus hakulinkin kautta! Tulemme täyttämään paikan heti sopivan hakijan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Niko Torvinen (niko.torvinen@elisa.fi).

Hakuprosessista vastaa Bolt.Works:lla rekrytointikonsultti Miia Vesanen, 050 435 7691, miia.vesanen@bolt.works. Työsuhde solmitaan Fonum:n kanssa.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 04.11.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , , , , , ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!