Bolt.Works Oy

Osa-aikainen kerroshoitaja, Iisalmi, Iisalmi

  • Sijainti Iisalmi
  • Julkaistu 22.08.2024, 14:45
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:00
  • 22.09.2024, 23:00

Osa-aikainen kerroshoitaja, Iisalmi, Iisalmi

Etsimme asiakkaallemme Iisalmeen hotelliin kerroshoitajaa alustavasti loppuvuoden ajalle!

Pääasiallisena työtehtävänä ovat kerroshoitajan työtehtävät hotellissa, johon lukeutuu hotellihuoneiden siivous sekä yleisten tilojen siivous, kuten ravintolasalit, WC-tilat ja saunatilat.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta siivousalan työtehtävistä, suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä. Työ on fyysistä, joten kohtalainen fyysinen kunto vaaditaan.

Työtä on tarjolla pääosin lauantaisin, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle! Ajoittain tarvetta voi olla myös maanantaisin. Eli työtä on tarjolla 1-2 vuoroa/viikko. Työaika klo 08-15:00, 7h/vuoro.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 23.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!