Bolt.Works Oy

Myyjä Suomen Brodeeraukselle, Jyväskylä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 30.08.2024, 8:29
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Myyjä Suomen Brodeeraukselle, Jyväskylä

Etsimme asiakkaallemme Suomen Brodeeraukselle aktiivista ja itsenäiseen työhön kykenevää myyjää asiakashankinnan, myynnin ja asiakkuuden ylläpidon tehtäviin Jyväskylän alueelle!

Etsimältämme henkilöltä löytyy sitkeyttä, halua kehittyä sekä ennen kaikkea myyntihenkisyyttä.

Suomen Brodeeraus on työvaatteisiin, edustusvaatteisiin sekä liikelahjoihin erikoistunut nopeasti kasvava yritys, joka tarjoaa palveluita kaikenkokoisille yrityksille ympäri Suomea! Myymälät löytyvät Jyväskylästä ja Kuopiosta.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta B2B myyntikokemusta, tietoteknistä osaamista sekä B-luokan ajokorttia. Työpäivät koostuvat uusasiakashankinnasta Jyväskylän alueella, asiakkaiden kontaktoinnista ja tarpeiden kartoituksesta sekä olemassa olevien asiakkaiden palvelemisesta ja yhteydenpidosta. Tarvittaessa osallistut myös myymälätyöskentelyyn, esimerkiksi lomatuurausten yhteydessä.

Tarjoamme tehtävästä pohjapalkan lisäksi provisioon perustuvan korvauksen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian! Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja antaa:
Jenna Hämynen
Rekrytointikonsultti
+358 50 328 3068
jenna.hamynen@bolt.works

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 30.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , , ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!