Bolt.Works Oy

Maarakentaja, Lappeenranta, Lappeenranta

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 18.09.2024, 9:41
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Maarakentaja, Lappeenranta, Lappeenranta

Etsimme kokenut maarakentaja liittymään osaavaan työporukkaan Lappeenrannassa! Tässä tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisiin ja haastaviin maarakennustehtäviin lokakuun alusta alkaen noin kahden kuukauden ajaksi.

Työtehtävät pitävät sisällään putkien ja salaojien asentamista maan alle, jyräämistä sekä laakerien käyttöä. Näissä tehtävissä pääsee osoittamaan ammattitaitonsa ja kehittämään osaamistaan entisestään. Työ edellyttää aiempaa kokemusta maarakennusalalta sekä voimassa olevaa Tieturva 1- ja työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa ympäristössä, jossa työtään arvostavalle ammattilaiselle löytyy aina tilaa. Jos pidät haasteista ja haluat olla osa ammattitaitoista tiimiä, tämä työpaikka on juuri sinulle!

Älä jää miettimään liian kauan – tartu tilaisuuteen ja hyödynnä erinomainen mahdollisuus näyttää taitosi maarakennuksen parissa Lappeenrannassa!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 30.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!