Bolt.Works Oy

Maarakennustyöntekijä, Rovaniemi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 05.09.2024, 14:58
  • Haku päättyy 15.10.2024, 23:00
  • 15.10.2024, 23:00

Maarakennustyöntekijä, Rovaniemi

Etsimme oma-aloitteisia ja kokeneita maarakentajia töihin Rovaniemen seudulle.

Jos olet alan kokemusta omaava tyyppi, kerro meille taustastasi ja osaamisestasi niin löydämme sinulle sopivan työpaikan!

Työtehtäviisi saattaa kuulua muunmuassa jalkamiehenä tai lapiomiehenä toimiminen, kaivinkoneenkuljettajan perämiehen työt, lätkäys ja muut maanrakennustyöntekijän työt.

Hakijalta katsomme eduksi:
– Alalle soveltuva koulutus tai työkokemus
– Voimassa oleva työturvallisuuskortti
– Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus
– Reipasta asennetta työtä kohtaan
– Työturvallista ajattelutapaa

Työkohteet vaihtelevat ja ovat erimittaisia asiakkaidemme tarpeiden mukaan, mutta hyville työntekijöille voimme tarjota töitä pidemmäksikin aikaa.

Tarjoamme sinulle:

– Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
– Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
– Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
– Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
– Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
– Jopa 250 euron suosittelubonuksen sinulle, kun suosittelet myös kaveriasi töihin ja hän työllistyy Boltille. Maksamme jokaisesta kaverisi tekemästä
työtunnista euron sinulle, aina 250 työtuntiin saakka, eikä suosittelujen määrä ole rajoitettu. Kysy lisää!

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Huomaathan, että voit hakea kauttamme useampaakin työpaikkaa vain yhdellä hakemuksella!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 09.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!