Bolt.Works Oy

Maanrakennustyöntekijä Lahteen, Lahti

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 27.09.2024, 13:40
  • Haku päättyy 07.10.2024, 0:00
  • 07.10.2024, 0:00

Maanrakennustyöntekijä Lahteen, Lahti

Asiakkaamme etsii maanrakennustyöntekijää Lahdessa sijaitseville työmaille.

Työnkuva muodostuu osaamisen mukaan, voit olla joko kokenut konkari tai alalla aloitteleva tekijä. Pääasia että ala on sinulle tuttu, ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet oma-aloitteinen tekijä.

Työ pitää sisällään mm. salaojien asentamista ja vedeneristämistä. Työturvallisuuskortti on edellytyksenä tehtävään.

Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä, ja kestää lumien tuloon asti. Kohteet sijaitsevat Lahdessa. Auto on plussaa, mutta esimerkiksi pyörällä ja kimppakyydillä on mahdollista myös kulkea työmaille.

Kiinnostuitko? Laita hakemus oheisen linkin kautta tai ole yhteydessä rekrytoijaamme niin kartoitetaan tilanteesi ja kerromme lisää avoimista paikoista.

Miia Vesanen
Rekrytointikonsultti
miia.vesanen@bolt.works
+358 50 435 7691

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 07.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!