Bolt.Works Oy

Maalari Jyväskylään, Jyväskylä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 30.08.2024, 12:39
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:00
  • 30.09.2024, 23:00

Maalari Jyväskylään, Jyväskylä

Etsimme maalareita Jyväskylään ja lähikuntien alueelle.

Työt sisältävät mm. tasoitustöitä, ulko- ja sisämaalauksia ja muita pintakäsittelyn työtehtäviä. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavista töistä tai alan koulutusta.

Odotamme hakijalta:
– reipasta, oma-aloitteista asennetta työtä kohtaan
– turvallista työskentelytapaa
– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
– hyvää fyysistä kuntoa
– hyvää suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme myös B-ajokortin ja auton käyttömahdollisuuden.

Töiden aloituksesta ja päättymisestä voimme sopia joustavasti käytettävyytesi mukaan. Hakemuksesi perusteella kartoitamme sinulle sopivat työmahdollisuudet ja olemme yhteydessä heti, kun osaamiseesi sopiva työtehtävä löytyy asiakasyrityksistämme.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 17.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!