Bolt.Works Oy

Lumityöntekijä, viikonlopputyö, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 20.09.2024, 15:04
  • Haku päättyy 08.11.2024, 0:00
  • 08.11.2024, 0:00

Lumityöntekijä, viikonlopputyö, Oulu

Asiakkaamme etsii ajokortillisia, hyväkuntoisia ja luotettavia työntekijöitä tekemään lumitöitä viikonloppuisin!

Työmäärä riippuu lumen määrästä ja työtä voi tulla pikaisellakin varoitusajalla.

Työpäivät koostuvat käsilumitöistä sekä hiekoituksesta asiakasyrityksen kohteissa, kuten kerrostalojen ja liikkeiden pihoissa.

Työssä vaaditaan ainoastaan hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta työhön. Ajokortti ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
– Mukavan porukan ja mahdollisuuden pitkäaikaisen työsuhteeseen
– Bonusohjelman jäsenyys Boltin kautta
– Joustavan työllistymisen oman elämäntilanteen mukaan

Työ on osa-aikaista ja sijoittuu vain viikonlopuille ja arkipyhille. Keikat tulevat tarjolle sovellukseen, josta rekrytointiprosessin läpäissyt työnhakija voi itse hakea keikalle.

Jätä hakemus jo tänään niin otamme yhteyttä sinuun hakemuksesi tiimoilta!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 08.11.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:10
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!