Bolt.Works Oy

Lumityöntekijä, Jyväskylä

  • Sijainti Keski-Suomi
  • Julkaistu 21.08.2024, 9:47
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:00
  • 30.09.2024, 23:00

Lumityöntekijä, Jyväskylä

Etsimme kiinteistöalan asiakkaallemme tarvittaessa töihin kutsuttavia fyysisestä työstä nauttivia KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ talvisesonkiin Jyväskylään. Työpäivät koostuvat pääasiassa käsilumitöistä kolalla ja lapioilla, lumenpudotuksesta katoilta sekä hiekoituksesta. Työkohteita ovat mm. asunto-osakeyhtiöiden ja liiketilojen pihat Jyväskylän alueella.

Työt ovat keikkaluonteisia lumitilanteen mukaan. Työntekijä voi itse hakea itselleen sopivia työvuoroja. Työtä on arviolta tarjolla marraskuusta maaliskuuhun ja viikottainen työaika vaihtelee kelien mukaan 0–37,5h/vk. Työtä tehdään sekä arkisin että viikonloppuisin ja työt voivat alkaa aikaisinkin aamuyöstä, olethan siis valmis lähtemään töihin jo esim. klo 04:00!

Tehtävään ei välttämättä vaadita aikaisempaa kokemusta alan töistä, sillä reipas ja joustava asenne työntekoon riittävät. Ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä.
Kevättalvelle sijoittuvissa lumenpudotuksissa tarvitaan kykyä työskennellä katolla.

TOIVOMME SINULTA:
– Vähintään 18 vuoden ikää
– Hyvää fyysistä kuntoa ja tehokasta työskentelytapaa
– Aiempaa työkokemusta fyysisestä työstä
– Sujuvaa suomen kielitaitoa
– Joustavuutta työaikojen suhteen
– Halukkuutta ja mahdollisuutta lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla
– Kykyä työskennellä itsenäisesti osana tiimiä

TARJOAMME SINULLE:
– Fyysistä ja liikkuvaa työtä raittiissa ulkoilmassa
– Keikkaluonteisen vuokratyösuhteen talveksi
– Mahdollisuuden työllistyä kauttamme myös jatkossa
– Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
– Ammattilaisista koostuvan tiimin tuen ja hyvän työporukan
– Palkkauksen TES:n mukaisesti
– Mahdollisuuden saada palkan päälle bonusta hyvin tehdystä työstä
– Työterveyspalvelut Terveystalolla heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen
– Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin
– Boltin oman sovelluksen, jonka kautta hoidat työsuhdeasiat helposti

HAE MUKAAN!
Hae paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Voit liittää mukaan myös CV:n mieluiten pdf-muodossa. Paikkoja täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

SUOSITTELUBONUS
Miltä kuulostaisi työskentely parhaan ystäväsi kanssa? Suosittelemalla kaveriasi Boltille, voit saada 250€ bonuksen! Bonuksen maksamisen edellytyksenä on voimassa oleva työsuhde Boltilla.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 28.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:20
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!