Bolt.Works Oy

Levyseppähitsaaja, Leppävirta, Leppävirta

  • Sijainti Leppävirta
  • Julkaistu 03.10.2024, 8:26
  • Haku päättyy 21.10.2024, 0:00
  • 21.10.2024, 0:00

Levyseppähitsaaja, Leppävirta, Leppävirta

Asiakkaamme etsii itselleen ammattitaitoisia ja motivoituneita hitsaajia pajalleen Leppävirralle. Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta, asennetta ja kykyä itsenäiseen ja tarkkaan työntekoon – kaiken muun voimme opettaa. Konepajakuvien lukutaito on plussaa. Voit olla työurasi alussa tai jo kokenut ammattilainen.

Pääasiallisena tehtävänäsi on erilaisten metallirakenteiden kokoonpanohitsaus. Hitsattava materiaali on mustaa terästä, ainevahvuudet vaihtelevat välillä 3-10mm. Hitsaus tapahtuu MIG/MAG-hitsauksella.

Vaadimme sinulta aiempaa kokemusta tai koulutusta vastaavasta työstä. Tarvitset myös voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia, mutta nämä voimme tarvittaessa kouluttaa.

Arvostamme jo voimassa olevia luokkia, mutta asiakkaamme voi myös kouluttaa sinulle tarvittavat hitsausluokat tarvittaessa.

Työssä pärjään Suomen, Venäjän tai Englannin kielellä.

Työtä on alkuun tarjolla vuoden loppuun saakka, mutta hyvälle tekijälle jatkomahdollisuus on myös olemassa. Työt tapahtuvat arkisin, päivävuorossa.

Lisää yksityskohtia saa kysymällä:

Pekka Puoskari
Yhteyspäällikkö
pekka.puoskari@bolt.works
+358505775875

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 21.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!