Bolt.Works Oy

Leipomotyöntekijä tuotantotehtäviin, Räyrinki, Räyrinki

  • Sijainti Veteli
  • Julkaistu 17.09.2024, 12:45
  • Haku päättyy 23.09.2024, 0:00
  • 23.09.2024, 0:00

Leipomotyöntekijä tuotantotehtäviin, Räyrinki, Räyrinki

Etsimme asiakkaallemme työntekijöitä leipomon tuotannon työtehtäviin.

Asiakasyrityksellä on nopea tarve leipomotyöntekijöille ja heille on myös mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa!

Työssä pääset näkemään ja kokemaan leipomotyön nopeatempoista arkea, kättesi jälkeä ja samalla kartuttamaan omaa kokemustasi tuotannon eri prosesseista.

Työtehtäviin kuuluu linjastolla toimiminen eli muun muassa linjaleipurin työt, tuotantokoneiden käyttö ja taikinan sekoitus. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Työssä tärkeimpänä vaatimuksena on tekijän hyvä asenne ja reipas tekemisen meininki. On myös tärkeää että haluat tehdä laadukkaita tuotteita, ja pyrkiä täyttämään asiakkaan laatuvaatimukset tuotteiden suhteen. Työhön järjestetään kattava perehdytys.

Aiempi kokemus- tai koulutustausta alalta lasketaan eduksi, muttei välttämättömäksi. Myös hygieniapassi on plussaa, mutta sekään ei välttämätön. Työn fyysisyyden takia hyvä yleiskunto on tärkeää, työpäivän mittainen jaloillaan seisominen ei tulisi olla ongelma!

ARVOSTAMME
– Hyvää työmoraalia, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta
– Vastuullisuutta oman työn laadusta

TARJOAMME SINULLE
– TES mukaisen palkan sekä lisät!
– Mahdollisuuden saada palkan päälle bonusta hyvin tehdystä työstä
– Työterveyspalvelut Terveystalolla heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen
– Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin
– Boltin oman sovelluksen, jonka kautta hoidat työsuhdeasiat helposti

HAE MUKAAN!
Hae paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Voit liittää mukaan myös CV:n mieluiten pdf-muodossa. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 23.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!