Bolt.Works Oy

Lattianpäällystystyöntekijä, Jyväskylä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 29.08.2024, 13:34
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:00
  • 30.09.2024, 23:00

Lattianpäällystystyöntekijä, Jyväskylä

Etsimme nyt asiakkaallemme kokenutta ja ammattitaitoista lattianpäällystäjää.

Työtehtäviisi kuuluu matto-/parkettiasennukset, laatoitukset ja muut lattianpäällystystyöntekijän tehtävät osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä. Etunasi on, jos hallitset kaikki työvaiheet pohjatöistä pintojen viimeistelyyn sakka. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia ja vedeneristyssertifikaattia. Mikäli joku näistä on päässyt vanhentumaan, älä epäröi hakea, sillä voimme tarvittaessa avustaa kouluttautumisessa. Odotamme työntekijältä hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asennetta ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Työt alkavat sovitusti heti sopivan tekijän löydyttyä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!