Bolt.Works Oy

Laatoittaja, Jyväskylä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 30.08.2024, 12:35
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:00
  • 30.09.2024, 23:00

Laatoittaja, Jyväskylä

Etsimme asiakkaallemme laatoittajaa Jyväskylään ja lähikunnissa sijaitseviin työkohteisiin.

Työskentelykohteina on sekä saneeraus- että uudistyömaita. Osaamisesi mukaan tarjolla on joko märkä- ja välitila- tai huoneistolaatoituksia. Työskentelyä on siis mahdollista kohdentaa myös oman mielenkiinnon ja osaamisesi mukaan.

Itse laatoituksen lisäksi katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen erityisesti märkätilojen pohjien sekä kaatojen teosta. Työkohteesta riippuen tehtäviin voi kuulua kaikki pohjatyöt sekä seinä- ja lattialaatoitukset tai vaihtoehtoisesti pelkät lattialaatoitukset jo valmiiksi tehdyille pohjille.

Etsimämme tekijä on tarkka työn jäljestään ja kykenee ainakin enimmiltä osin itsenäiseen työskentelyyn. Tärkeintä ei kuitenkaan ole kokemusvuosien määrä vaan halu hoitaa työt hyvin loppuun asti ja aito kiinnostus laatoitustöitä kohtaan. Kerro meille osaamisesi ja osaamme tarjota juuri sinulle sopivaa työkohdetta.

Työssä vaaditaan voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Mikäli tämä on päässyt vanhentumaan, on kortti mahdollista uusia Boltin kautta. Vedeneristyssertifikaatti katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Työn aloitus mahdollisimman pian/heti kun olet käytettävissä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 14.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!