Bolt.Works Oy

Koneistaja Vaasaan, Kilkanen Oy, Vaasa

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 07.10.2024, 9:24
  • Haku päättyy 27.10.2024, 23:00
  • 27.10.2024, 23:00

Koneistaja Vaasaan, Kilkanen Oy, Vaasa

Etsimme Leinolat Groupiin kuuluvalle, vaativaan koneistukseen erikoistuneelle Kilkanen Oy:lle koneistajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kilkanen Oy on pitkän linjan perheyritys, joka on perustettu vuonna 1969. Asiakkaitamme ovat kehityksen kärjessä kulkevat globaalit kone-, moottori- ja laitevalmistajat esimerkiksi laiva-, energiantuotanto- sekä öljy- ja kaasuteollisuudessa. Olemme osa Leinolat Groupia neljän muun metallialan yrityksen kanssa. Kanssamme pääset työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä – yritysryhmän tuotannosta vientiin menee noin 85 %, ympäri maailman. Vuonna 2022 konsernin liikevaihto oli yli 40 miljoonaa. Konsernirakenne mahdollistaa joustavan siirtymisen työtehtävästä toiseen yritysten välillä, omien kiinnostuksen kohteiden ja taitojen mukaan. Lisäksi kannustamme työntekijöitämme hankkimaan täydennys- tai jatkokoulutusta.

Tutustu meihin: https://www.leinolatgroup.fi/fi/kilkanen/kilkanen-etusivu

Tehtävässä pääset työskentelemään pienempien koneiden ja kappaleiden parissa.
Työstettävät kappaleet ovat sadoista grammoista muutamiin kymmeniin kiloihin ja töitä tehdään kahdessa vuorossa kello 6-22 välillä.

Tässä on tarjolla pitkäaikainen työ osaavassa ja kehittyvässä ympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja työskentelet mukavan työporukan kanssa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta koneistuksesta tai metallialan koulutusta. Käytettävien järjestelmien tuntemus (mm. Siemens ja Fanuc) katsotaan eduksi. Kiinnostunut ja innokas asenne sekä sitoutuminen työntekoon on tärkeää.

Tarjoamme sinulle:

– Monipuolisen ja haastavan työnkuvan
– Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
– Palkkauksen TES:in mukaan osaamiseen ja kokemukseesi perustuen
– Mahdollisuuden saada palkan päälle bonusta hyvin tehdystä työstä
– Työterveyspalvelut Terveystalolla heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen
– Boltin oman sovelluksen, jonka kautta hoidat työsuhdeasiat helposti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde toteutetaan aluksi Bolt.Worksin kautta ja tarkoitus siirtyä Kilkanen Oy:n kirjoille 6kk jälkeen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Lisätietoja saat Boltin Elisalta, 050 5745166.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 28.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!