Bolt.Works Oy

Kokoonpanija Hämeenlinnaan, Hämeenlinna

  • Sijainti Kanta-Häme
  • Julkaistu 03.10.2024, 15:03
  • Haku päättyy 31.10.2024, 23:00
  • 31.10.2024, 23:00

Kokoonpanija Hämeenlinnaan, Hämeenlinna

Etsimme asiakkaallemme oma-aloitteista ja hyvän asenteen omaavaa kokoonpanijaa erilaisiin tuotantoteollisuuden tehtäviin.

Työtehtävät sisältävät monipuolisesti erilaisia tuotantoteollisuuden kokoonpanijan tehtäviä. Työt voivat olla esimerkiksi pienempien osien kokoonpanoa, joten tehtävässä pärjää tarkalla ja huolellisella työotteella. Katsomme eduksesi, jos sinulta löytyy vastaavista tehtävistä aikaisempaa kokemusta.

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi helposti luomalla meille Bolt.Works-sovelluksen kautta työnhakuprofiili. Liitä mukaan mahdolliset voimassa olevat työelämän ammattikortit (työturvallisuus-, ja tulityökortti)

Vaatimuksena ahkera asenne työntekoa kohtaan sekä taustaa metallialan töistä. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja puhua suomen kieltä.

Eduksesi katsotaan:
– Tehtävään soveltuva koulutus
– Kokemus kokoonpanotöistä
– Tietotekniset taidot
– Hyvät tiimityöskentelytaidot, mutta kykeneväisyys itsenäiseen työskentelyyn
– Työturvallisuuskortti ja muut työelämänkortit

Työssä käytetään erilaisia työkaluja, ja työhön on kattava perehdytys. Oma auto helpottaa töihin kulkemistasi.

Olethan tarviettaessa valmis vuorotöihin.

Työhön valituille tehdään turvaselvitykset, ja niiden läpi meneminen on edellytys työn aloitukselle.

Hae paikkaa pian täyttämällä Bolt.Works työnhakuprofiili. Kerro meille osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 04.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!