Bolt.Works Oy

Keikkasiivooja Oulun eteläpuolelle, Kempele

  • Sijainti Kempele
  • Julkaistu 30.08.2024, 15:28
  • Haku päättyy 04.10.2024, 23:00
  • 04.10.2024, 23:00

Keikkasiivooja Oulun eteläpuolelle, Kempele

Kiinnostaisiko työt luotettavalla työnantajalla mukavassa porukassa? Onko tilanteesi sellainen, että siihen sopisi säännöllisen epäsäännöllisesti keikkatyöt itsellesi sopivina ajankohtina?

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden oppia uutta ja kerryttää arvokasta työkokemusta.

Etsimme siivoustyöhön työntekijöitä Oulun eteläpuolelle, mm. Metsokankaalle, Kempeleeseen ja Liminkaan. Työpaikkoja on tarjolla erilaisissa siivouskohteissa, erityisesti päiväkodeissa, kouluissa ja hoivakodeissa. Keikkoja tulee viikoittain tarjolle mobiilisovellukseemme, joihin keikkalaiset voivat hakea omien aikataulujen puitteissa.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous vaihtelevissa kohteissa, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen sekä työntekijän osaamisen mukaan. Työssä katsomme hyväksi kyvyn itsenäiseen työskentelyyn.

Aiempi siivoustyön kokemus katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Hakijan asenteella työtä kohtaan ja halulla oppia uutta on suuri merkitys työnhaussa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja kyseisestä työpaikasta ja muista Boltin työmahdollisuuksista antaa Jenny Sarajärvi sähköpostitse osoitteesta jenny.sarajarvi@bolt.works.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 11.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!