Bolt.Works Oy

Kattohuoltaja Kajaaniin, Kajaani

  • Sijainti Kajaani
  • Julkaistu 03.09.2024, 12:03
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:00
  • 30.09.2024, 23:00

Kattohuoltaja Kajaaniin, Kajaani

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset näkemään kättesi jäljen käytännössä? Onko sinulla jo kokemusta katoilla tehtävistä töistä etkä pelkää korkeita paikkoja? Miltä kuulostaa joustava ja rento työpaikka, jossa pääset oppimaan alan hienouksia ja kehittymään alan ammattilaiseksi, sekä tulevaisuudessa toimimaan kymppinä?

Etsimme yhteistyökumppanillemme kattohuoltajaa Kajaaniin. Tehtävät työt ovat kattojen huoltotyöt, korjaukset, kattovarusteiden korjaukset ja asennukset. Työ on vaihtelevaa ja työkohteet vaihtuvat tiuhaan.

Työt hoituvat pääosin arkisin klo 7-15.30 välillä, pidemmät työreissut ovat harvinaisia.

Kausi kestää kiivaana aina lokakuun loppupuolelle ja pääset tutuksi käytännön töiden kanssa. Halumme olisi, että sinusta kasvaa tulevaisuuden työnjohtajan oikea käsi, jolla olisi ensi kaudella huoltotiimin vetovastuu.

Mitä odotamme sinulta?

Aikaisempi työkokemus kattojen huolloista, korjauksista ja maalauksista on iso etu, mutta ei välttämätöntä. Kokemus peltitöistä ja rakennusalalta on hyvä pohja, myös vaikkapa kiinteistöhuollon kokemus auttaa tehtävässä. Hyvä asenne työtä kohtaan ja into oppia uutta on hyvä alku. Korkealla ja kaltevilla pinnoilla työskentely tulee sujua ongelmitta ja työturva- ja tulityökortti vaaditaan (voimme avustaa näiden hankinnassa). Lisäksi vähintään B-ajokortti.
Valmius tehdä fyysisesti vaativaa työtä Suomen vaihtelevissa olosuhteissa, sekä työturvallista ajattelua.

Palkkaus rakennusalan TES / sopimuksen mukaan

Työsuhde alkaa Bolt Worksin kautta ja ensi sesongissa työskentelet asiakkaamme kirjoilla.

Lisätietoja työtehtävistä antaa:
Miska Lahtonen
050 443 2561
miska.lahtonen@bolt.works

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 17.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!