Bolt.Works Oy

Kaivinkoneenkuljettaja, Jyväskylä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 29.08.2024, 13:50
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:00
  • 30.09.2024, 23:00

Kaivinkoneenkuljettaja, Jyväskylä

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajia Jyväskylään ja lähikuntien työmaille.

Työtehtäviisi voivat kuulua esimerkiksi kaapelin maahan kaivuu, tasoitustyöt, erilaiset perustuskaivuut, vesijohto-, viemäri- ja kaukolämpöverkkoihin liittyvät kaivannot sekä tilanteen mukaan mahdollisesti myös tierakentamiseen liittyvät kaivuutyöt tai muut maanrakennusalan työtehtävät. Työkoneina toimivat eri kokoiset kaivinkoneet joko pyörä- ja/tai tela-alustalla.

Työtehtäväsi ja työkohteesi määräytyvät oman osaamisesi perusteella.

-Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä.
-Työturvallisuus-, tieturva-, ja vesityökortti katsotaan eduksi.
-Työ on fyysisesti raskasta, joten työssä vaaditaan hyvää kuntoa.
-Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa ja helpottaa työmaille kulkemista, mutta ei ole suinkaan välttämätön. Monelle työmaalle pääsee kulkemaan vaivattomasti myös julkisilla.

Sinulle on eduksi, mikäli osaat käyttää 3D-mittalaitteistoa ja sinulta löytyy työmaakuvien lukutaitoa.

Maanrakennusalalla työskennellään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15:30.

Töitä on tarjolla siihen saakka, kun maatöitä vielä pystyy tekemään. Tarjolla on pidempiaikaisia töitä sekä lyhyempiä vaihtuvia keikkoja, joissa mahdollisuus päästä tutustumaan erilaisiin työmaihin.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:10
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , , ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!