Bolt.Works Oy

Injektioasentaja, Imatra, Imatra

  • Sijainti Imatra
  • Julkaistu 08.07.2024, 11:00
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Injektioasentaja, Imatra, Imatra

Haemme nyt ammattitaitoista injektioasentajaa teollisuusympäristöön Imatralle.

Työtehtäviisi kuuluu injektointiasennuksien suorittaminen teollisuuden kohteissa. Työskentelet yhteistyössä muiden asentajien ja tiimin kanssa varmistaaksesi laadukkaan ja tehokkaan asennuksen.

Edellytämme hakijalta työturvallisuuskorttia, kokemusta injektointiasennuksista sekä rakennuspuolen osaamista. Suomen kielen taito katsotaan eduksesi.

Työt alkavat syksyn aikana ja kestävät noin 1-2 kuukautta.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja kehittymään edelleen. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 30.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!