Bolt.Works Oy

Ikkuna- ja oviasentaja, Turku, Turun seutu

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 09.10.2024, 12:32
  • Haku päättyy 28.10.2024, 0:00
  • 28.10.2024, 0:00

Ikkuna- ja oviasentaja, Turku, Turun seutu

Etsimme nyt ikkuna- ja oviasentajaa Turun seudulle!

Haaveiletko työstä, jossa saat nähdä kättesi jäljen heti ja työskennellä monipuolisissa kohteissa? Etsimme energistä ja innostunutta asentajaa liittymään joukkoomme. Työskentelymme keskittyy pääasiassa saneerauskohteisiin, joissa pääset tekemään purkutöistä aina asennuksiin ja viimeistelyihin asti – kokonaisvaltainen käsityöläisen työnkuva on siis taattu!

Mitä toivomme sinulta?
– Motivoitunut ja työintoinen asenne
– Hyvä suomen kielen taito
– Omaa autoa liikkumiseen
– työturvallisuuskortti

Työskentelet pääasiassa pienessä, kahden-kolmen hengen tiimissä, joten hyvät ryhmätyötaidot ovat ensiarvoisen tärkeitä. Työaikamme ovat joustavat: 7-16 on pääsääntö, mutta pieni joustavuus on suotavaa projektien sujuvuuden takaamiseksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kasvaa ammattilaisena dynaamisessa ympäristössä.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, haluamme kuulla sinusta! Tässä työssä vain taivas on rajana – liity mukaan ja näytä taitosi!

Tule mukaan rakentamaan kauniimpia ja toimivampia koteja kanssamme!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 28.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!