Bolt.Works Oy

Huoltamokahvilatyöntekijä Vaasa, Vaasa

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 04.09.2024, 9:09
  • Haku päättyy 23.09.2024, 0:00
  • 23.09.2024, 0:00

Huoltamokahvilatyöntekijä Vaasa, Vaasa

Haussa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen huoltamokahvilatyöntekijä Vaasaan!

Tässä työssä saat monipuolista kokemusta ja osaamista josta varmasti on hyötyä myös tulevaisuudessa. Vaihtelevat työtehtävät ja mahtava työporukka takaavat sen, että tästä hommasta ei tule tylsää. Tämä tehtävä on osa-aikainen ja työvuoroja on tarjolla 6-22 välillä arkena ja viikonloppuisin. Perehdytyksen jälkeen osa työvuoroista tehdään yksin eli tehtävässä vaaditaan vähintään 18-vuoden ikää.

Tehtävään tulet saamaan kattavan perehdytyksen eikä sinun tarvitse kantaa taakkaa harteilla yksin, vaan pääset osaksi loistavaa työyhteisöä.

Tämä työ pitää sisällään mm. kassatyötä, polttoainemyyntiä, kahvion ja myymälän tuotteiden myyntiä, kuormanpurkua, hyllytystä sekä muita asemalla esiintyviä työtehtäviä. Myös siisteydestä huolehtiminen on tärkeässä osassa. Jos sinulla on kokki tai keittiötaustaa, on tämä tehtävässä myös eduksi, mutta ei pakollista.

Palkkaus matkailu-ja ravintola alan TES mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tehtävässä on tarjolla työtunteja keskimäärin 60-80h/3vko. Lomakauden sekä juhlapyhien aikaan tunteja on tarjolla enemmänkin. Tehtävässä on myös mahdollista työskennellä asiakkaan toisessa toimipisteessä aina tarpeen mukaan.

Työsuhde solmitaan aluksi Bolt Worksin ja työntekijän välillä, mutta siirto asiakkaan kirjoille on odotettavissa sopimuksen mukaan. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä joten jos kiinnostuit, laita hakemusta heti tulille!

EDELLYTÄMME:
– täysi-ikäisyyttä
– suomen kielen taitoa
– erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja reippautta oppia uusia asioita

Työtehtäviin ja talon tapoihin sinut perehdytetään kattavasti, joten ole huoleti – sinua odottaa mukava työpaikka ja kollegat!

KIINNOSTUITKO?
Hae paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Liitäthän mukaan myös CV:n mieluiten pdf-muodossa.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 23.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!