Bolt.Works Oy

Hitsaaja Patria Land Oy:lle, Hämeenlinna

  • Sijainti Kanta-Häme
  • Julkaistu 16.09.2024, 10:26
  • Haku päättyy 07.10.2024, 0:00
  • 07.10.2024, 0:00

Hitsaaja Patria Land Oy:lle, Hämeenlinna

Etsimme nyt Patrialle Hämeenlinnaan HITSAAJIA panssariajoneuvojen huollon ja hitsauksien tehtäviin.
Hitsaajan tehtävä koostuu pääsääntöisesti käsihitsauksesta, jossa Mig-hitsaus on pääosassa. Hitsaat ajoneuvojen runkoja ja rakenteita sekä valmistat puhdasta saumaa. Myös kiinnityshitsaus sekä saumojen viimeistely ja jälkikäsittely kuuluvat työtehtäviisi.

Miksi Patria?

Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Tämä työ pitää sisällään monipuolisia panssariajoneuvojen rakennus- ja hitsaustehtäviä. Sinulla tulee olla voimassa olevat hitsausluokat, koulutus, sekä pitkä kokemus alalta.
Työhön saat kattavan perehdytyksen asiakkaan toimesta.

Odotamme sinulta:

– Hitsaajan ammatillinen koulutus
– Kokemus lujan teräksen hitsaamisesta
– Osaaminen Mig-hitsauksesta
– Kokemus hitsaamisesta teollisuusympäristössä
– Piirustusten ja mallien lukemisen taito

Tarjoamme sinulle:

– Monipuoliset työtehtävät ja laadukkaan työympäristön
– Mahdollisuuden kehittyä ja edetä kansainvälisessä yrityksessä
– Vakituisen työsuhteen Bolt.Worksille

Tehtävissä työskennellään 2-vuorossa aamu- ja iltavuoroissa

Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys sekä huumausainetesti, nämä ovat edellytyksenä työsuhteelle. Työt alkavat Patrialla heti hyväksytyn turvallisuusselvityksen ja huumausainetestin jälkeen.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa mahdollisimman nopeasti sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä!

Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja arkisin klo 8-16:
Ella Järvenpää / ella.jarvenpaa@bolt.works

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 07.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:4
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!