Bolt.Works Oy

Hitsaaja kaukolämpö, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 11.09.2024, 8:31
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:00
  • 06.10.2024, 23:00

Hitsaaja kaukolämpö, Tampere

Etsimme ammattitaitoista ja motivoitunutta kaasuhitsajaa vaativiin kaukolämpöprojekteihin!

Työtehtävät ja vastuut:
Tehtävän keskiössä ovat kaukolämmön hitsaustyöt, joissa vaaditaan erityistä tarkkuutta, huolellisuutta ja ammattitaitoa. Työtehtäviisi kuuluu sekä kaasuhitsaus että puikkohitsaus, joiden avulla varmistat, että projektit etenevät suunnitelmien mukaisesti ja täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Takaat omalla panoksellasi työturvallisuuden ja työssä käytettävien menetelmien ja välineiden korkean laadun.

Sinulta odotamme:
– Vahvaa osaamista ja kokemusta
– hitsausluokat kaasulle ja puikolle katsotaan eduksi
– Tulityökorttia ja työturvakorttia, jotka ovat ehdottomat vaatimukset työhön
– Aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä katsomme eduksi, mutta arvostamme myös innokkuuttasi oppia ja kehittyä edelleen ammattilaisena
– Reissuvalmiutta, sillä työssä on oltava avoin matkustamaan eri kohteisiin projektin tarpeiden mukaan

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8-16 Ari Kasurinen 050 314 1823 tai ari.kasurinen@bolt.works

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 07.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!