Bolt.Works Oy

Haetaan teknistä kiinteistöhoitajaa, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 19.09.2024, 16:17
  • Haku päättyy 25.09.2024, 0:00
  • 25.09.2024, 0:00

Haetaan teknistä kiinteistöhoitajaa, Helsinki

Asiakkaamme hakee teknistä kiinteistöhoitajaa Helsingin alueelle.

Toimialueesi koostuu Helsingin Kallion, Taka-Töölön, Vallilan ja/tai Lauttasaaren alueille.

Etsitään itsenäistä, ammattitaitoista ja asiakaspalvelutaitoista työntekijää.

Työnkuvaan kuuluvat kaikki kiinteistöhuollon tehtävät: pienkorjaukset asunnoissa: ovenkahvojen vaihtoa, vesikalusteiden huoltoa, normaalit patterien ilmaukset ja joitain pieniä korjauksia. Jonkin verran sinun tulisi osata kiinteistöautomaation säätöä. Peruslämmönjakohuone ja jonkin verran rakennusautomatiikkaa.

On hienoa, jos sinulla on vuosien kokemus alalta, mutta riittää, jos olet kuitenkin päässyt tekemään töitä vaikka jo työharjoittelussa. Työkielenä sujuva suomen kieli.

Sinulla tulee olla B-ajokortti. Työssäsi käytät asiakasyrityksen autoa.

Työt alkavat mahdollisimman pian.

Teet töitä ensin kuusi kuukatta Bolt:n kautta, minkä jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 25.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!