Bolt.Works Oy

Avoin hakemus kahvila-/ravintolatyöntekijä, Rauma, Rauma

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 20.08.2024, 12:22
  • Haku päättyy 31.10.2024, 23:00
  • 31.10.2024, 23:00

Avoin hakemus kahvila-/ravintolatyöntekijä, Rauma, Rauma

Etsimme kahvila-/ravintolatyöntekijää Raumalle!

Oletko sinä seuraava huipputekijä asiakkaidemme monipuolisiin tehtäviin? Bolt.Works Oy tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alan erilaisissa tehtävissä.

Etsimme jatkuvasti asiakkaillemme mm. tarjoilijoita, kokkeja, asiakaspalvelijoita sekä kahvilatyöntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin, joten mikäli etsit työpaikkaa vastaavista tehtävistä, jätä meille avoin hakemus!

Aikaisempi kokemus työtehtävistä ja/tai tehtäviin soveltuva koulutus katsotaan eduksi, mutta toisinaan tarjolla on myös alanvaihtajille soveltuvia tehtäviä. Ennen kaikkea arvostamme reipasta ja omatoimista asennetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä luotettavaa ja vastuullista työskentelyotetta.

Useita työtehtäviä suoritetaan kahdessa vuorossa, joten vuorotyövalmius avaa monipuolisempia mahdollisuuksia. Toisinaan etsimme työntekijöitä kuitenkin myös säännöllisiin arkipäivätöihin. Palkkaus on neuvoteltavissa kokemuksen ja työtehtävän mukaan.

Töitä asiakkailla on tarjolla niin kokoaikaisesti kuin osa-aikaisesti, tilanteestasi riippuen! Pitkäaikaisissa paikoissa työntekijällä on loistava mahdollisuus työllistyä myös asiakasyrityksen kirjoille vuokratyösuhteen jälkeen.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita päivittäin ja pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan paikan. Haethan paikkaa jo tänään!

Jos tunnistat itsesi yllä kuvatusta, lähetä meille hakemus mahdollisimman pian. Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja mukavan tiimin!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 21.08.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!