Bolt.Works Oy

Autonpesijä, Hanko, Hanko

  • Sijainti Hanko
  • Julkaistu 09.09.2024, 10:38
  • Haku päättyy 27.09.2024, 23:00
  • 27.09.2024, 23:00

Autonpesijä, Hanko, Hanko

Herättävätkö uudet autot mielenkiintosi? Etsitkö mielekästä työtä aurinkoisesta Hangosta? Oletko reipas tiimipelaaja, jonka hymy ei hyydy kiireisessäkään työympäristössä?

Mikäli vastasit KYLLÄ, saatat olla juuri etsimämme henkilö tähän tehtävään!

Haemme asiakkaallemme SE Mäkinen Oy:lle nyt tarvittaessa töihin kutsuttavia maahantulotarkastajia Hankoon työskentelemään uusien ajoneuvojen maahantulotarkastuksien parissa.

SE Mäkinen Oy on suomalainen autologistiikkaan erikoistunut perheyritys, jonka visiona on olla alan edelläkävijä. SE Mäkinen Oy palvelee kattavasti autologistiikan eri osa-alueilla ja huolehtii uusien ajoneuvojen logistiikkaketjusta kokonaisuudessaan. SE Mäkisen arvoista korostuu turvallisuus, jopa sen kuljetuskalustossa näkyvä keltainen väri on valittu turvallisuus mielessä pitäen.

Työtehtävänäsi maahantulotarkastuksen osana pestä autoja sekä tehdä mahdollisesti muita maahantulotarkastukseen sekä autojensiirtelyyn liittyviä työtehtäviä

Odotamme hakijalta:
– B-ajokorttia
– reipasta, oma-aloitteista otetta ja tiimityöskentelytaitoja
– halua oppia uutta, positiivista asennetta
– kiinnostusta sekä arvostusta uusia autoja kohtaan
– suhtaudut turvallisuusasioihin vakavasti

Tarjoamme sinulle:
– mielekkään työn aurinkoisessa Hangossa
– mukavan tiimin ja hyvän työilmapiirin, joiden kanssa monipuoliset tehtävät sujuvat ammattitaidolla
– bonusta hyvin tehdystä työstä
– työkokemusta ajoneuvojen parissa
– hyvän perehdytyksen tehtävään

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja työaika sijoittuu useimmiten 07:00 – 15:00 välille, välillä saattaa tulla myös pidempiä päiviä.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Bolt Worksin välille.

MAJOITUSMAHDOLLISUUS!

Palkkaus: min. 12,95€ / h

Hae nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Ville Inkinen, BoltWorks
puh. 040 921 8259
ville.inkinen@bolt.works

KIINNOSTUITKO?
Hae paikkaa pikaisesti Bolt-sovelluksen tai kotisivujemme kautta. Voit myös liittää CV:n mukaan hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 16.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!