Bolt.Works Oy

Asbestipurkaja, Joensuu, Joensuu

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 11.09.2024, 13:41
  • Haku päättyy 26.09.2024, 23:00
  • 26.09.2024, 23:00

Asbestipurkaja, Joensuu, Joensuu

Omaatko kokemusta asbestinpurkutehtävistä ja hallitset haitta-aineita sisältävän rakennus-/purkumateriaalin käsittelyn? – Meillä voisi olla sinulle tarjolla uusi työ!

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista ASBESTIPURKAJAA Joensuuhun.

Tehtävässäsi toimit itsenäisesti asiakkaamme purkukohteissa purkaen asbestia sisältävää rakenteita. Odotamme, että hallitset asbestinpurkuun liittyvät turvallisuusmääräykset ja -ohjeistukset, ja sinulta löytyy asbestinpurkuun tarvittavat luvat. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä valveutunutta ja työturvallista asennoitumista. Toivomme sinulta löytyvän vähintään B-ajokortti, sillä työkohteet voivat sijaita ympäri Pohjois-Karjalaa. Toivomme hakijoilta myös valmiutta reissutöihin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan työntekijän löydyttyä. Töitä tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan.

Työsuhteessa noudatetaan talonrakennusalan työehtosopimusta. Tehtävän palkkaus on sopimuksen mukaan, huomioiden valittavan työntekijän aikaisempi osaaminen ja kokemus vastaavista tehtävistä. Esimerkiksi rakennusalan vähän kokemusta omaavan työntekijän palkkaus työehtosopimuksen mukaan on alkaen 13,46 €/h. Esitäthän perustellun palkkatoiveen hakijaprofiilissasi. Päivittäinen työaika on arkisin 7-15.30.

Aloitamme haastattelut potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana ja valinta voidaan tehdä sopivan profiilin vastaan tullessa jo ennen hakuajan umpeutumista. Haethan siis pikaisesti! Hae tehtävään sähköisesti Bolt.Works-sovelluksessa tai verkkosivujemme kautta. Täytäthän hakijaprofiilisi huolellisesti. Kerro meille itsestäsi ja liitä työnhakijaprofiiliisi ajantasainen CV sekä voimassa olevat ammattipätevyydet ja -kortit kuvineen sekä voimassaoloaikoineen. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Ota sosiaalisen median kanavamme seurantaasi:
Facebook: @boltjoensuu
Instagram: @bolt.worksjoensuu

Heräsikö sinulle kysyttävää tästä tehtävästä? – Voit olla meihin yhteydessä Bolt.Works-sovelluksen chatissa!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 30.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!