Best Workers Suomi Oy

Yritysmyyjä

  • Sijainti Etelä-Karjala, Päijät-Häme
  • Julkaistu 05.09.2024, 10:00
  • Haku päättyy 22.09.2024, 0:00
  • 22.09.2024, 0:00

Yritysmyyjä

Haemme innolla ja energialla loistavaa yritysmyyjää Pesuparkille!

Pesuparkki tarjoaa Lappeenrannassa, Lahdessa ja tulevaisuudessa myös Kouvolassa monipuoliset ja kattavat autopesulapalvelut niin henkilö- kuin yritysasiakkaille. Kattavat pesujäsenyydet, imurointialueet, palvelutyöt ja 24h palvelevat pesulinjat ovat helposti saavutettavissa edullisesti. Yrityksille tarjolla on sujuvia ratkaisuja kaikkien henkilö- ja pakettiautojen pesettämiseen.

Haemme nyt Pesuparkkilaisten joukkoon innokasta myyjää viemään autopesulapalveluiden ilosanomaa yritysasiakkaille. Voit olla jo tavoitteita maaliin vienyt myynnin osaaja, tai vasta uraasi aloitteleva myyjän alku.

Työsi suola on aktiivisessa ja palkitsevassa myyntityössä teet itseohjautuvasti ja tavoitteellisesti uusasiakashankintaa ja yritysten kontaktointia, tapaat asiakkaita ja esittelet paikan päällä Pesuparkin kattavia yrityspalveluita innostuneesti. Kohtaat asiakkaasi ilolla ja mukaansa tempaavalla energialla saat virtaa uusista kontakteista, tavoitteiden saavuttamisesta ja laadukkaiden palveluiden markkinoinnista.

Otat haltuusi Lahden ja Lappeenrannan myynnin liikkuen omien tapaamistesi ja tilanteiden mukaan molemmissa kaupungeissa joustavasti. Toimit mielelläsi sujuvassa yhteistyössä myymälöiden ja muun henkilöstön kanssa Pesuparkilla autetaan kaveria ja onnistutaan yhdessä.
Työnkuvaasi kuuluu myös tarvittaessa myymälätyöskentely molemmissa toimipisteissä, jolloin pääset monipuolisesti tekemään asiakaspalvelun tehtäviä ja henkilöasiakasmyyntiä.

Toivomme, että…
– Nautit monipuolisesta toimintaympäristöstä niin B2B myynnin, kuin myymälätyöskentelynkin osalta, ja reagoit ketterästi nopeasti muuttuvissa tilanteissa
– Käytät kaikkia oleellisia kanavia myynnissä ja asiakashankinnassa, tiedon hakeminen ja esim. MS Office -ohjelmien käyttäminen sujuu sinulta näppärästi
– Kontaktoit potentiaaliset asiakkaat rohkeasti ja tehokkaasti
– Omaat myynnillistä pelisilmää ja ymmärrystä liiketoiminnasta
– Sinulta löytyy B-ajokortti

Saat työssäsi kaiken tarvitsemasi tuen ja laadukkaat työkalut varmistamaan onnistumisesi. Sinut koulutetaan tehtävään ajatuksella, ja perehdytetään hyvin talon tavoille. Saat osaamisesi mukaisesti vastuuta ja vapautta, ja oma kehityksesi kulkee käsi kädessä työtehtäviesi kanssa. Palkitseva palkkamallisi koostuu peruspalkasta ja myynnin provisioista.

Työajat
Työaikasi keskittyvät ma-la klo 10-18 välille. Voit asua esimerkiksi Lahden tai Lappeenrannan alueella.
Työ on vakituinen ja lähtökohtaisesti kokoaikainen, osa-aikaisuudestakin voidaan sopia.

Tutustu Pesuparkin palveluihin lisää osoitteessa pesuparkki.fi

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja liitä mukaan CV.
Lisätiedot ja yhteydenotot:
Best Workers Suomi, Emma Rantasalo
050 553 4595
rekry@bestworkers.fi

Seuraa meitä Instagramissa @bestworkerssuomi ja pysy ajan tasalla avoimista työpaikoista!

Best Workers Suomi Oy toimii paikallisesti ja luotettavasti Kaakkois-Suomen alueella. Kauttamme työskentelee päivittäin kymmeniä huipputyyppejä mm. teollisuudessa, logistiikassa, kiinteistöhuollossa, matkailu- ja ravintola-alalla, sekä rakentamisessa. Best Workers täyttää tilaajavastuulain mukaiset Luotettava Kumppani-ohjelman vaatimukset.
Best Workersin tärkeimmät arvot ovat työmotivaatio, rehellisyys ja avoimuus. Meillä työmotivaatio tarkoittaa aitoa halua: mennä töihin, tehdä työnsä parhaansa mukaan, kunnioittaa kaikkia töitä, työkumppaneita ja asiakkaita. Meillä rehellisyys näkyy mm. näin: puhumme aina totta, noudatamme ohjeita, sääntöjä ja aikatauluja. Meille avoimuus tarkoittaa, että haluamme aidosti kuulla sinulta osaamisestasi, ja siitä, millaiset työtehtävät sinua innostavat. Näin löydämme parhaan mahdollisen työn juuri sinulle.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka + provisio
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Jätä hakemuksesi sivuillamme bestworkers.fi, liitä hakemukseesi CV.
Lisätietoja työstä:
Best Workers Suomi, Emma Rantasalo
050 553 4595
reky@bestworkers.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , ,