BassoHR Oy

Vuorovastaava päivittäistavarakauppaan

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 24.09.2024, 8:15
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Vuorovastaava päivittäistavarakauppaan

Etsimme asiakkaallemme VUOROVASTAAVAA päivittäistavarakauppaan Hyvinkäälle. Mikäli omaat jo aikaisempaa kokemusta kaupan alalta ja haluaisit ottaa seuraavan askeleen urallasi, voit olla etsimämme tyyppi!

Tehtäviisi vuorovastaavana kuuluu kassatyöskentelyn ja hyllytyksen sekä Wolt-keräilyn lisäksi kaupan avaus ja sulku. Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta kaupan alalta; kokemus Veikkauksen, Matkahuollon sekä Postin palveluista katsotaan eduksesi. Etsimme ennen kaikkea reippaan työotteen omaavaa tekijätyyppiä, joka viihtyy asiakaspalvelutyössä ja on valmis tarttumaan myös vastuullisempiin työtehtäviin. Työn luonteen vuoksi edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja töitä sinulle on tarjolla vähintään 30 h/viikko. Palkkasi on vähintään kaupan työehtosopimuksen mukainen (12,45-14,16 e/h). Työsuhde solmitaan alkuun sinun ja BassoHR:n välille, 6kk jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme työntekijäksi.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian sivuillamme www.bassohr.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa BassoHR:n Jasmiina, p. 040 180 5131, jasmiina.kumpulainen@bassohr.fi.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 30-37.5 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: