Base Henkilöstöpalvelut Oy

Kokkeja talven sesongiksi, Sodankylä

  • Sijainti Sodankylä
  • Julkaistu 17.09.2024, 12:34
  • Haku päättyy 21.10.2024, 0:00
  • 21.10.2024, 0:00

Kokkeja talven sesongiksi, Sodankylä

Etsimme kokkeja talvisesonkiin Sodankylään. Työtehtävät sisältävät ala carten ja buffetkokin tehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ravintola-alan tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta sekä suolaista että makeaa ruoanlaittoa kohtaan. Luonteeltasi olet sosiaalinen tiimipelaaja, joka pystyy työskentelemään myös hektisissä tilanteissa.

Tehtävässä odotamme vähintään sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa sekä muun kielitaidon katsomme eduksi. Työ on kokopäiväistä vuorotyötä, joten valituilla henkilöillä tulee olla valmius tehdä sekä aamu- että iltavuoroa. Työssä tarvitset hygienia- ja anniskelupassin ja tarvittaessa avustamme näiden hankkimisessa. Työt alkavat joulukuun alussa ja kestävät maaliskuun loppuun asti. Tarjoamme tarvittaessa edullisen majoituksen ja avustamme myös muissa majoitusvaihtoehdoissa.

Tarjoamme:

– Kokopäiväisen työn kauniissa Lapin maisemissa

– Mielekkään työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi entistä paremmaksi

– Majoitusmahdollisuuden

– Erinomaiset ulkoilu- ja talviurheilumahdollisuudet

Arvostamme:

– Aikaisempaa työkokemusta ravintola-alan tehtävistä sekä alan koulutusta

– Aitoa kiinnostusta ruoanlaittoa kohtaan

– Sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tule mukaan huipputiimiimme!

Lähetä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta täyttämällä hakemuslomake. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sara Kervinen

040 123 9817

sara@base.fi

Base Henkilöstöpalvelut on monialainen henkilöstöyritys Suomesta, joka yhdistää työn ja tekijät. Olemme osa laajempaa Workteam Groupia, joka on henkilöstö- sekä palvelualan konserni. Uskomme, että tyytyväiset ja motivoituneet työntekijät ovat avain menestykseen, ja pidämme huolen siitä että tarjoamme heille vain parhaita mahdollisia työpaikkoja.

Yrityksille olemme luotettava kumppani, joka ymmärtää liiketoimintanne tarpeet ja tavoitteet. Räätälöimme ratkaisut, jotka tukevat yrityksenne menestystä ja auttavat rakentamaan vahvan, sitoutuneen työvoiman. Olemme sitoutuneet etsimään ja ylläpitämään alansa parhaita ammattilaisia, jotka ovat omistautuneita työlleen.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: