Aspa Palvelut Oy

Ohjaaja Kouvolaan / Aspa-koti Rantakoivu

  • Sijainti Kouvola
  • Julkaistu 11.09.2024, 16:00
  • Haku päättyy 23.09.2024, 23:59
  • 23.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja Kouvolaan / Aspa-koti Rantakoivu

MEILLÄ ON TARJOLLA IHMISEN HOMMAA.  

Sosionomi, tule työkaveriksemme mukavaan tiimiimme Aspa-koti Rantakoivuun Kouvolaan!

Haemme nyt ympärivuorokautiseen palveluasumiseen OHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja sijoittuu kahteen vuoroon. Työn aloituksesta voimme sopia kanssasi joustavasti. Täällä sinua odottaa kahdentoista sote-alan ammattilaisen tiimi, joka perehdyttää sinut mielellään mukaan joukkoomme.  

Meillä ohjaajan työ on monipuolista avustamista, ohjaamista ja tukemista asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Ohjaajana kuljet asukkaan rinnalla arjen toimissa, iloissa ja haasteissa mahdollistaen mahdollisimman omannäköisen ja itsenäisen elämän. Etsimme tiimiimme kehitysvammatyön ammattilaista, joka osaa nähdä asiakkaan asumisen kokonaisuuden ja toimii jouhevasti yhteistyössä toisten tiimiläisten kanssa. Toimit RAI-vastaavana ja asiantuntijana asiakkaiden asumisen suunnittelussa ja toteuttamisessa.  

Aspa-koti Rantakoivu tarjoaa kehitysvammaisille asiakkaille turvallisia asumisen palveluita omassa kodissa. Asuntoja on yhteensä 16 ja lisäksi yksi asunto on tilapäisasumista varten. Asiakkaamme saavat tarpeidensa mukaista apua ja ohjausta niin kotona, yhteistilassa kuin kodin ulkopuolellakin. Järjestämme myös viikoittain yhteisiä toimintahetkiä. Sijaitsemme rauhallisella, vehreällä Rantakulman asuinalueella, aivan Kuusankosken keskustan tuntumassa.

Käy kurkkaamassa myös Aspa-kotimme arkea Instagramissa

ASPALAISENA SAAT 

  • työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, jossa tehdään isoja asioita, inhimillisesti ja kestävästi
  • ammattitaitoisen ja toisistaan huolta pitävän työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi
  • lähiesihenkilön tuen työssäsi. Jokainen heistä on antanut esihenkilölupauksen:
     ”Sinun työsi onnistuminen on minun hommaani”
  • liikunta -ja kulttuuriedut tukemaan hyvinvointiasi 
  • lakisääteistä laajemman työterveyshuollon
  • uuden työntekijän tervetuliaislahjan
  • kivat työkaverit

    Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen. Palkkaluokka ohjaajan tehtävässä on G22D, kokemusvuosiesi mukaan peruspalkka on 2665,28 – 2905,09 €/kk. 

TÄSSÄ TEHTÄVÄSSÄ ODOTAMME SINULTA

Eduksi katsomme ensiapu -ja lääkehoidon koulutuksen sekä sote-alan kokemuksen. 

Kiinnostuitko? Odotamme jo innolla hakemustasi. Hakuaika päättyy 23.9.2024. Toteutamme haastatteluja jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.  Hae siis pian ja tule tekemään kanssamme ihmisen hommaa!

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Aspa-kodin johtajamme Päivi Höök.    Päivin tavoitat: 040-8245459 / paivi.hook@aspa.fi

Lue lisää toiminnastamme: www.aspa.fi

Löydät meidät myös somesta: FacebookInstagramLinkedInTwitter, YouTube ja TikTok

Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme. Aspa on pieni toimija, joka tekee isoja asioita. Tule mukaan tekemään #IhmisenHommaa.

Osaamisalue:

Aspa Palvelut Oy

Aspa Palvelut on kotimainen yhteiskunnallinen yritys, joka tarjoaa itsenäistä elämää edistäviä palveluja erityistä apua ja tukea tarvitseville ihmisille.

www.aspa.fi