Aspa Palvelut Oy

Avustava työntekijä Turkuun / Aspa-koti Aurinkopiha

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 11.09.2024, 11:00
  • Haku päättyy 23.09.2024, 23:59
  • 23.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Avustava työntekijä Turkuun / Aspa-koti Aurinkopiha

MEILLÄ ON TARJOLLA IHMISEN HOMMAA. 

Tule työkaveriksemme mukavan rentoon ja huumorintajuiseen tiimiimme Aspa-koti Aurinkopihaan! 

Haemme nyt AVUSTAVAA TYÖNTEKIJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Voit aloittaa tehtävässä 25.9.2024 / sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen ja sijoittuu pääosin arkisin päivävuoroon. 

Työnkuvaasi sisältyy Aspa-kotimme ruokahuollosta vastaaminen, raaka-ainetilausten tekeminen, monipuolisten aterioiden valmistaminen, keittiön elintarvikehygieniasta huolehtiminen sekä Aspa-kodin yhteistilojen siivoaminen. Tässä tehtävässä tarvitset vahvaa kokemusta tai koulutusta ruokapalvelu/siivousalasta, erityisesti ruoanvalmistuksesta. 

Aspa-koti Aurinkopiha sijaitsee Turussa, merellisessä Uittamon kaupunginosassa ja tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista vaikeavammaisille henkilöille. Työskentelemme fyysisesti vaikeavammaisten asiakkaidemme kanssa, joilla jokaisella on käytössään oma koti ja Aspa-kotimme viihtyisät yhteistilat. 

Meillä saat huipputiimin sekä mukavan esihenkilön tuen työhösi. Työyhteisömme on rennon humoristinen ja meillä vallitsee osallistava ilmapiiri. Meidän tiimissä jokainen saa olla aidosti oma itsensä. 

Kurkkaa arkeamme Instagramista!

ASPALAISENA SAAT

  • työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, jossa tehdään isoja asioita, inhimillisesti ja kestävästi
  • ammattitaitoisen ja toisistaan huolta pitävän työyhteisön
  • lähiesihenkilön tuen työssäsi. Jokainen heistä on antanut esihenkilölupauksen:
    ”Sinun työsi onnistuminen on minun hommaani”
  • liikunta -ja kulttuuriedut tukemaan hyvinvointiasi
  • lakisääteistä laajemman työterveyshuollon
  • uuden työntekijän tervetuliaislahjan
  • kivat työkaverit

    Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen. Palkkaluokka avustavan työntekijän tehtävässä on G16B, kokemusvuosiesi mukaan peruspalkka on 2166,94 – 2381,97 €/kk. 

TÄSSÄ TEHTÄVÄSSÄ ODOTAMME SINULTA

Kiinnostuitko? Odotamme jo innolla, että kuulemme sinusta lisää! Hae pian, viimeistään 23.9.2024 mennessä ja tule tekemään kanssamme ihmisen hommaa! 

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisää Aspa-kodin johtaja Juha-Pekka Tuomiselta. Juha-Pekan tavoitat: 044-7408221 / juha-pekka.tuominen@aspa.fi

Lue lisää toiminnastamme: www.aspa.fi

Löydät meidät myös somesta: FacebookInstagramLinkedInYouTube ja TikTok 

Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme. Aspa on pieni toimija, joka tekee isoja asioita. Tule mukaan tekemään #IhmisenHommaa.

Osaamisalue:

Aspa Palvelut Oy

Aspa Palvelut on kotimainen yhteiskunnallinen yritys, joka tarjoaa itsenäistä elämää edistäviä palveluja erityistä apua ja tukea tarvitseville ihmisille.

www.aspa.fi