Artekno-Saarioinen Oy

Ratkaisu- ja tuotekehittäjä

  • Sijainti Kangasala
  • Julkaistu 18.09.2024, 14:00
  • Haku päättyy 01.10.2024, 23:59
  • 01.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ratkaisu- ja tuotekehittäjä

Saarioinen on tehnyt suomalaisten lempiruoat jo vuodesta 1957. Olemme suomalainen perheyritys ja johtava valmisruokatalo – kotoisin Kangasalan Sahalahdelta, Saarioisten Kartanosta. Lisäksi Saarioisten tinkimättömästi herkullista ruokaa tehdään Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1200 saarioislaisen voimin. Vaalimme perinteitä ja kehitämme samalla jatkuvasti uutta yhdessä suomalaisten kanssa. Äitien tekemää ruokaa vuodesta 1957 – www.saarioinen.fi

Onko intohimosi hyvän ruoan tekeminen? Haluatko vaikuttaa siihen miltä suomalaisten lempiruoat maistuvat tulevaisuudessa? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla etsimämme 

Ratkaisu- ja tuotekehittäjä 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän osana valmisruoan Vaivattomat ateriahetket -tiimiä. Osallistut uutuuksien kehittämiseen ideasta valmiiksi tuotteeksi ja vastaat itsenäisesti nimettyjen projektien läpiviennistä erilaisten annosaterioiden osalta. Kehität ja ylläpidät niin uusien kuin nykyistenkin tuotteiden reseptejä, spesifikaatioita ja tuotetietoja. Vaikka työsi on itsenäistä, toimit erottamattomana osana omaa tiimiäsi ja tiiviissä yhteistyössä tehtävää tukevien muiden toimintojen sekä ulkopuolisten kumppanien kanssa. 

Mitä Sinulta odotamme? 

Sinulla on laaja sekä monipuolinen ruoka-alan osaaminen. Olet jo päässyt näyttämään kyntesi käytännön tasolla valmisruoan ruokaratkaisujen tuotekehityksessä, ja tuotekehitysprojektien itsenäinen vetäminen onkin yksi vahvuusalueistasi. Samoin yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Ymmärrät, että ruoanvalmistus- ja makuosaaminen sekä kyky muuttaa kuluttajatrendit kaupallisiksi ruokaratkaisuiksi ovat keskeisiä edellytyksiä tehtävässä onnistumiselle. Aktiivisena, toimeen tarttuvana ja huolellisena toimijana muutat näkemyksesi tekemiseksi sovitussa aikataulussa.  

Todennäköisesti Sinulla on tehtävään soveltuva elintarvikealan koulutus (yliopisto- tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto). Erinomaisen suomen kielen osaamisen lisäksi käytät työkielenäsi sujuvasti englannin kieltä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Ja sanomattakin on selvää, että tehtävässä tarvitset hyvät tietotekniset taidot sekä valmiuden oppia uutta jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. 

Mitä tarjoamme?

Maistuvan, mielenkiintoisen ja vaativan tehtävän sekä mukavien työkaverien lisäksi saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen. Työntekopaikkasi on pääasiallisesti Kangasalan Sahalahdella, mutta tehtävä edellyttää kuitenkin matkustusvalmiutta myös muille paikkakunnille. Henkilöstöetuina käytössäsi on mm. liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdepolkupyörä, tuettu työpaikkaruokailu sekä työnantajan sopimia yritysetuja eri kumppaneiden kanssa.  

Oletko etsimämme? 

Jos vastauksesi on kyllä ja haluat olla mukana rakentamassa Saarioisten tulevien vuosien tarinaa, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä cv:si viimeistään 1.10. Lisätietoja tehtävästä antaa Tia Yrjölä keskiviikkona 25.9. klo 15–16 ja perjantaina 27.9. klo 15–16, puh. 050 593 2168.

Osaamisalue: