Artekno-Saarioinen Oy

Pakkausalan ammattilainen

  • Sijainti Kangasala
  • Julkaistu 30.08.2024, 12:00
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Pakkausalan ammattilainen

Artekno Oy on teknisiä sopimusvalmistustuotteita sekä termologistiikka- ja elintarvikepakkauksia kehittävä ja valmistava yritys. Meidän kansainväliset asiakkaamme ovat oman alansa huippua kone- ja laiterakennuksessa, termologistiikassa sekä elintarviketeollisuudessa. Arteknon vahvasti asiakaslähtöistä toimintaa toteutetaan Kangasalla, Riihimäellä, Pälkäneellä sekä kahdessa tytäryhtiössä Virossa. Suomessa arteknolaisia on yhteensä 110 ja yhtiö on osa Artekno-Saarioinen –konsernia.  Lisätietoja: www.artekno.fi

Keskitymme Arteknon pakkausliiketoiminnassa vastuullisten ja ekologisten elintarvikepakkausten tarjontaan kotimaisille asiakkaillemme.  Tätä tavoitetta toteuttamaan tarvitsemme joukkoomme uuden ammattilaisen.

Etsimme joukkoomme Kangasalle oma-aloitteista ja tavoitteellista

PAKKAUSALAN AMMATTILAISTA

Vastuullasi on Arteknon pakkauskehitys. Tavoitteemme on olla kartonkipakkausten osalta kehityksen kärjessä, joten olet avainroolissa rakentamassa ja kehittämässä asiakkaillemme pakkaus- ja palveluratkaisuja kartongista. Teet läheistä yhteistyötä niin materiaalitoimittajiemme, tutkimuslaitosten kuin tietysti oman tiimimmekin kanssa. Esihenkilösi on pakkausliiketoiminnan vetäjä.

Odotamme Sinun tuovan meille oman osaamisesi kautta uudenlaista kilpailukykyä. Olet jo ehtinyt työskennellä pakkaussuunnitteluun, -tuotantoon ja -materiaaleihin liittyvissä tehtävissä mielellään elintarviketeollisuuden parissa. Erityisesti kartonkipakkaukset ja -materiaalit sekä niihin liittyvä suunnittelu ovat vahvaa osaamisaluettasi. Käytät työkielenä sujuvasti suomen kielen lisäksi englantia.

Mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mukavien työkaverien lisäksi saat erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen. Varsinainen työpisteesi on Kangasalla. Henkilöstöetuina käytössäsi on mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, työsuhdepolkupyörä, vapaa-ajan mökkien vuokraus sekä työnantajan sopimia yritysetuja eri kumppaneiden kanssa.

Jos olet etsimämme ja haluat olla avainroolissa rakentamassa Arteknon menestystarinaa, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si viimeistään 22.9.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa pakkausliiketoiminnan vetäjä Michael Oksanen 4.9. klo 12–14 ja 19.9. klo 12–14, puh. 050 563 3728.

Osaamisalue: