Artekno-Saarioinen Oy

Kausityöntekijöitä jouluvalmistukseen Huittisiin

  • Sijainti Huittinen
  • Julkaistu 26.08.2024, 14:00
  • Haku päättyy 20.10.2024, 23:59
  • 20.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kausityöntekijöitä jouluvalmistukseen Huittisiin

Saarioinen on tehnyt suomalaisten lempiruoat jo vuodesta 1957. Saarioinen on suomalainen perheyritys ja johtava valmisruokatalo n. 260 miljoonan euron liikevaihdolla. Olemme kotoisin Kangasalan Sahalahdelta, Saarioisten Kartanosta. Tämän lisäksi Saarioisten herkullista ruokaa tehdään Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1 200 saarioislaisen voimin. Saarioinen vaalii perinteitä ja kehittää samalla jatkuvasti uutta yhdessä suomalaisten kanssa. Äitien tekemää ruokaa vuodesta 1957 – www.saarioinen.fi

Haemme Huittisten tehtaan joulusesonkiin 

noin 120 tuotantotyöntekijää 

määräaikaiseen annostelu- ja pakkaustyöhön. Jouluvalmistus on kuumimmillaan pari viikkoa ennen joulua, mutta osa työsuhteista alkaa jo aikaisemmin syksyllä. Tarjolla on eri pituisia työsuhteita muutamasta kuukaudesta pariin viikkoon. Suurin osa työsuhteista päättyy jouluun mennessä. Työtä on tarjolla aamu-, ilta- ja yövuoroissa.  

Meillä pärjää monenlaisella taustalla ja ilman aiempaa kokemusta elintarvikealalta,  sillä annamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtäviin. Työtä tehdään porukassa, joten ryhmätyötaidoista ja joustavuudesta on hyötyä. Olet toimeen tarttuva tekijä, joka uskaltaa kysyä neuvoja tarpeen vaatiessa. Hyvä fyysinen kunto on eduksi -askeleita ja liikettä kertyy päivän aikana paljon. Tämä työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Edellytämme 18 vuoden ikää sekä suomen kielen taitoa.

Järjestämme kaikille avoimet rekrytointitilaisuudet yhteistyössä Satakunnan TE -toimiston kanssa Huittisten kaupungintalolla (Risto Rytin katu 36, valtuustosali) keskiviikkona 25.9. klo 13-15 ja perjantaina 25.10. klo 13-15. Rekrytointitilaisuuteen ei tule erillistä kutsua, täyttäessäsi sähköisen hakemuksen saat ohjeet rekrytointitilaisuudesta sähköpostiisi.

Hakuaika päättyy 20.10.2024. Täytäthän sähköisen hakemuksen ja tulet rekrytointitilaisuuteen, vaikka olisit ollut aikaisemminkin jouluvalmistuksessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssisuunnittelija Anne Hakala, p. 050 52 72185 (soittoaika arkipäivisin klo 14-15)  tai anne.hakala@saarioinen.fi.

Tule tekemään joulua kanssamme!

Osaamisalue: