Arsenaali Oy

Hovimestari Siltasaareen

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 10.09.2024, 16:23
  • Haku päättyy 23.09.2024, 0:00
  • 23.09.2024, 0:00

Hovimestari Siltasaareen

Etsimme tunnetulle asiakkaallemme

HOVIMESTARIA Siltasaareen.

Olisi mahdollisuus työllistyä tunnetun asiakkaamme ravintolaan Helsinkiin. Odotamme vahvaa AC-osaamista ja kykyä johtaa isompia (50-170 hlön) tilaisuuksia illan hovimestarina, sekä hyvää asennetta työntekoon, asiakaspalveluhenkisyyttä että hyvää suomen kielen taitoa.

Hovimestarina vastaat työpäivän organisoinnista ja sen sujuvasta kulusta, työnohjauksesta ja asiakkaan toiveiden täyttämisestä. Autat myös uusien työntekijöiden perehdyttämisessä ja varmistat laadukkaan asiakaspalvelun. Toivomme hakijalta useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä tai pitkää kokemusta AC-tarjoilijan tehtävästä.

Tarjoamme Sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä urallasi, monipuolisen ja vaihtelevan työn, sekä vakituisen työpaikan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja koeajan jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Haastateleemme hakijoita jo hakuaikana.

Mikäli olet valmis tarttumaan haasteeseen, hae paikkaa oheisen linkin kautta:

tai sähköpostilla osoitteessa hr@arsenaali.fi

tai soittamalla lisätietoja Jokke Meroselta 050 356 3448.

Arsenaali on luotettava, vakavarainen ja moderni työnvälittäjä, joka työllistää päivittäin lähes 300 ammattilaista Uudenmaan alueella. Tarjoamme työntekijöillemme avoimen ja miellyttävän työilmapiirin, jossa työn tekeminen on keskiössä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: