Arsenaali Oy

Catering-kokki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 09.09.2024, 12:04
  • Haku päättyy 21.09.2024, 0:00
  • 21.09.2024, 0:00

Catering-kokki

Haemme osaavaa

CATERING KOKKIA

Nyt olisi hieno tilaisuus Sinulle, joka olet kiinnostunut tekemään catering ruokia hyvämaineisessa ja pitkän perinteen omaavassa yrityksessä. Valmistetaan sekä kylmiä että lämpimiä ruokia, kaikki tehdään omassa keittiössä, joka hyvällä ja keskeisellä sijainnilla Helsingissä, eli kulkuyhteydet ei ongelma millään muotoa.

Odotamme kokemusta kokin töistä, halua valmistaa kyseisenkaltaisia ruokatarjoiluja, sekä yhteistyökykyä. Osaavalle kokille myös mahdollisuus jatkotöihin kauttamme tämän keikan päätyttyä.

Työtä tarjolla 112 h /3 vkoa.

Toivomme hakijalta joustavuutta ja madollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin, vuorot sijoittuvat ma-su välille. Työkieli on suomi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae työtä jo tänään!

Työntekijä lukitaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi piakkoin tulemaan alla olevan linkin kautta:

Soittamalla saat lisätietoja Jokke Meroselta: 050 356 3448 tai hr@arsenaali.fi

Arsenaali on luotettava, vakavarainen ja moderni työnvälittäjä, joka työllistää päivittäin lähes 300 ammattilaista Uudenmaan alueella. Tarjoamme työntekijöillemme avoimen ja miellyttävän työilmapiirin, jossa työn tekeminen on keskiössä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: