ANNU sosiaalipalvelut

Palvelupäällikkö, ANNU sosiaalipalvelut

  • Sijainti
  • Julkaistu 05.09.2024, 20:33
  • Haku päättyy 22.09.2024, 20:00
  • 22.09.2024, 20:00

Palvelupäällikkö, ANNU sosiaalipalvelut

ANNU sosiaalipalvelut hakee palvelupäällikköä vastaamaan Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan toiminnastamme!

ANNU sosiaalipalvelut on ystävänpäivänä 2023 perustettu, sote-alan ammattilaisten luotsaama yritys. Tarjoamme sosiaalipalveluita lapsiperheille, nuorille ja aikuisille ympäri Suomen. Työ ANNU sosiaalipalveluilla on monipuolista ja palkitsevaa. Olemme pieni yritys ja huolehdimme toinen toistamme.

Haemme kasvuhakuista ja innostunutta palvelupäällikköä mukaan kasvattamaan ja tuottamaan palveluitamme ihanille asiakkaillemme.

Tehtävään haetaan sote-alan AMK-tutkinnon jo suorittanutta ammattilaista (Valviran rekisterissä oleminen välttämätöntä). Lisäkoulutukset, esimerkiksi neuropsykiatrisen valmentajan koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme, että sinulla olisi jo alan työkokemusta, sekä kokemusta esihenkilötehtävistä vähintään kaksi vuotta (AMK-tutkinnosta valmistumisen jälkeen). Olemme joustavia työntekopaikan suhteen, mutta työtä ei voi tehdä pelkästään etänä. Tarjoamme halutessasi mahdollisuuden osa-aikaiseen työsuhteeseen (50-100%). Työt sijoittuvat pääsääntöisesti 8-18 välille.

Työsi koostuu sekä asiakastyöstä (noin 20 % työajasta), että hallinnollisista töistä (tulosvastuullinen toiminnan johtaminen, palvelutiedusteluihin vastaaminen, esihenkilötyö, rekrytointi, asiakashankinta, työvuorosuunnittelu, sekä laadun varmistaminen). Toiminnan kasvaessa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön. Odotamme sinulta vastuullisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Työskentelet tavoitteellisesti ja kykenet pitämään laajankin kokonaisuuden hyppysissäsi, säikähtämättä ammatillisiakaan haasteita, joita työssäsi kohtaat. Tarjoamme sinulle joustavan, vastuullisen ja merkityksellisen työn upeassa moniammatillisessa tiimissä. Sinulla on tiimituen lisäksi työntekoasi tukeva esihenkilö.

Lisätietoja voit kysyä Annalta, anna@annu.fi tai 050 353 5255 (aikaisintaan 10.9.2024). Lisätietoa meistä www.annu.fi.

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen pian (anna@annu.fi), sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka + provisio Sopimuspalkka + tulospalkkaus
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen anna@annu.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: