Ammattiopisto Luovi Oy

Työsuhdeasiantuntija, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 09.10.2024, 17:11
  • Haku päättyy 27.10.2024, 23:59
  • 27.10.2024, 23:59

Työsuhdeasiantuntija, Oulu

Erityinen tehtäväsi

Työsuhdeasiantuntijana käsittelet monipuolisesti meidän luovilaisten työsuhdeasioita ja yhdessä tiimin kanssa vastaatte henkilöstömme palkka-asioista. Meillä on noin 1000 työkaveria eri puolilla Suomea ja me henkilöstöpalveluissa työskentelemme osana Luovin valtakunnallisia palveluja tuottaen palvelua kaikille luovilaisille. Autat työntekijöitämme työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa. Työsi on ihmisten luottamuksellisten asioiden hoitamista, joihin tulee suhtautua ihmistä kuunnellen ja arvostavasti. Tehtävässäsi neuvot esihenkilöitä työsuhdeasioissa ja ratkotte yhdessä erilaisia työsuhteiden kimurantteja kysymyksiä.

Olisiko tämä sinulle sopiva työtehtävä?

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aito kiinnostus henkilöstöasioihin. Odotamme, että sinulla on jo useamman vuoden kokemus palkanlaskennasta ja henkilöstöasioista sekä ymmärrystä työlainsäädännöstä ja työehtosopimuksista. Tunnet nykyaikaiset henkilöstöprosessit ja haluat kehittää niitä edelleen. Luonteeltasi olet tarkka ja palveluhenkinen ja sinulla on rohkeutta toimia asiantuntijan roolissa esihenkilöidemme kumppanina. Digiosaamisesi on ajantasaista ja käytät erilaisia järjestelmiä sujuvasti. Hyödynnät työskentelyssäsi tämän päivän työvälineitä tehokkaasti. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse osata valmiiksi, vaan toivomme että olet myös halukas kehittymään työssäsi ja kasvattamaan omaa osaamistasi. Sitä varten tarjoamme kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen oman osaamisesi kehittämiselle.

Täällä sinua innolla odottaa kahdeksan muuta tiimiläistä, joiden kanssa teet työtä yhdessä. Opastamme sinut työtehtäviisi ja meidän meininkiin. Olemme toimintaamme ja itseämme kehittävä tiimi, jossa saat hyödyntää osaamistasi asioiden uudistamiseksi. Odottavatko nämä monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät sekä haasteet juuri sinua?

Tehtävä on vakituinen ja kokopäivätyö. Työskentelypaikkasi sijaitsee Oulussa, Intiön vanhan kasarmialueen ihanassa miljöössä. Tykkäämme työskennellä yhdessä toimistolla, mutta etäpäivienkin tekeminen on mahdollista. Työkaverimme Eija jää nauttimaan eläkepäivistä keväällä ja toivomme, että voisit aloittaa työt tammikuussa, jotta perehdyttämiselle jäisi mukavasti aikaa. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti ja tehtävän palkkaus on työkokemuksesi mukaan noin 3000-3300€.

Mitä Ammattiopisto Luovi tarjoaa sinulle?

Meillä on yhdessä tekemisen kulttuuri ja saat työhösi tukea moniammatillisesta ja osaavasta henkilöstöstämme. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. Pääset kehittämään omaa osaamistasi isossa ja uudistuvassa organisaatiossa, jolla on rohkeutta kokeilla uutta ja oppia epäonnistumisista. Meillä on hyvät kehittymismahdollisuudet ja tuemme monipuolisesti henkilöstöämme hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Haluamme edesauttaa työssä viihtymistäsi rennolla ja toisia kunnioittavalla ilmapiirillä sekä ajanmukaisilla työvälineillä. Luovissa pääset nauttimaan esimerkiksi hyvistä loma-, liikunta- ja kulttuurieduista sekä työsuhdepyöräedusta ja merkkipäivän tullen muistamme henkilöstöämme, emmekä unohda palkita onnistumisista. Lue lisää Luovista työnantajana sivuiltamme.

Tutkittua tietoa Luovista työnantajana: Luovi on ensimmäisenä koulutuksenjärjestäjänä Suomessa saavuttanut tuoreessa Excellence Finlandin EFQM-arvioinnissa Recognised for Excellence 5 star -tunnustuksen eli viisi tähteä pistemäärällä 552. Olimme keväällä 2023 Luottamus&Maine -tutkimuksen mukaan jo toista kertaa kokonaismaineeltaan ammattiopistojen ykkönen ja viime keväänäkin parhaiden joukossa. Keväällä 2024 toteutetun kyselyn mukaan Luovin valtakunnallisten toimijoiden suositteluhalukkuus työnantajaa kohtaan (eNPS) oli erinomaisella tasolla (63) koko henkilöstön tuloksen ollessa myös todella korkea (48).

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Heräsikö kysyttävää? Työsuhdepäällikkö Tarja Heikkinen vastaa mielellään kysymyksiisi ja tavoitat hänet puhelimitse numerosta 040 3193 081 soittoaikoina ke 16.10. klo 15-17 ja pe 18.10 klo 14-16.

Hae meille: Jätä CV:si ja hakemuskirje järjestelmämme kautta. Hakuaika päättyy sunnuntaina 27.10.2024. Rekrytointimme etenee niin, että hakuajan päättyessä kutsumme osan hakijoista vastaamaan muutamaan kysymykseen videolla. Sen jälkeen valitsemme varsinaiseen haastatteluun kutsuttavat. Haastattelut pidetään Oulussa 13.11. ja 15.11.

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Ammattiopisto Luovi Oy

Ammattiopisto Luovi
Ammattiopisto Luovi on yksityinen, valtakunnallisesti toimiva, Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Luovi toimii 1000 ammattilaisen voimin noin 30 paikkakunnalla kautta maan. Meillä kaikki tekevät Erityistä tehtäväänsä suurella sydämellä, opiskelijoidemme hyväksi. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. Haluamme olla oman alamme edelläkävijä ja meillä on kehittävä tekemisen meininki. Käy tutustumassa Luoviin ja työntekijätarinoihimme sivuillamme

Löydät meidät myös somesta, joten pistähän tilimme seurantaan!
Instagram: instagram.com/ammattiopistoluovi
Facebook: facebook.com/ammattiopistoluovi
TikTok https://www.tiktok.com/@ammattiopistoluovi
YouTube: youtube.com/ammattiopistoluovi
X: twitter.com/Luovi_fi