Amiko Turku Oy

Ravintolatyöntekijä Aitolahteen

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 09.09.2024, 12:29
  • Haku päättyy 28.09.2024, 0:00
  • 28.09.2024, 0:00

Ravintolatyöntekijä Aitolahteen

Oletko reipas ja aurinkoinen asiakaspalvelija? Pysyykö sinulla pää kylmänä kiiretilanteessa ja luonnistuuko sinulta multitaskaus? Jos tunnistit itsesi tästä, laitathan hakemusta tulemaan. Hakemamme RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ saatat olla juuri sinä!

Tarjoamme osa-aikaisen ja iltapainotteisen työn viihtyisässä ja monipuolisessa työympäristössä. Työssäsi pääset kerryttämään kokemusta useista erilaisista työtehtävistä. Työskentelet sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Etsimämme henkilö on monipuolinen osaaja, sillä työtehtäviäsi tulevat olemaan muun muassa ruuan valmistus, blokkaus ja kassatyöskentely. Sinulta odotamme sujuvaa suomen kielen taitoa ja asiakaslähtöistä palveluasennetta. Aiempi kokemus ruuanvalmistamisesta, kassatyöskentelystä ovat edellytyksiä työssä menestymiseesi. Veikkausosaaminen katsotaan eduksesi.

Työsopimus solmitaan sinun ja Amikon välille 6 kuukauden määräaikaisena sopimuksena. Hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus jatkoon. Työaika on ma-pe Klo. 16-21 sekä satunnaisesti lauantaivuoroja. Työtunteja on 50-60/ 3vkoa.

Palkka määräytyy matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan, huomioimme aikaisemman kokemuksesi.

Vaikuttaako omalta?

Toimimme asiakkaallemme rekrytointikumppanina, käsittelemme saapuvat työhakemukset sekä vastaamme ensimmäisen vaiheen haastatteluista. Jätähän hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori