Amiko Tampere Oy

Lounaskokki Lielahteen Teboilille

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 17.09.2024, 8:37
  • Haku päättyy 03.10.2024, 0:00
  • 03.10.2024, 0:00

Lounaskokki Lielahteen Teboilille

Etsitkö kokaikaista kokin työtä? Miltä kuulostaisi päivätyö? Oletko reipas ja oma-aloitteinen? Tässä Sinulle upea mahdollisuus! Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae heti!

Etsimme Lielahteen uudistuvalle Teboil-huoltamolle reipasta ja asiakaspalvelusta nauttivaa LOUNASKOKKIA kokoaikaiseen työsuhteeseen.Pääset valmistamaan maukkaita kotiruokalounaita laadukkaista raaka-aineista. Rakastat ruokaa ja sinulla on silmää ruuan kauniille esille laitoille. Työskentelysi on asiakaslähtöistä ja haluat tuoda erinomaista asiakaskokemusta asiakkaille myös arjen keskellä. Kuulostaako tämä sinun uudelta työltäsi?

Arvostamme alan koulutusta tai vastaavaa työkokemusta. Etsimämme henkilö on motivoitunut, huolellinen, posiviitinen sekä hänellä on hyvät tiimityöskentelytaidot. Työssä menetyäksesi sinulta löytyy taskustasi hygieniapassi ja sujuva suomenkielen taio.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja sinua odottaa kokoaikainen työ. Työvuorosi sijoittuvat ma-la klo 7-18 välille. Palkkasi määräytyy kaupan työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille, ja määräaikaisuuden jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme omaksi työntekijäksi – luvassa on siis pitkäaikainen työ!

Oletko etsimämme tyyppi? Jätä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi – aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän meille hakemuksesi mahdollisimman pian. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Johanna, p. p. 050 3780432, johanna.laurila@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: