Amiko Lahti Oy

TIG-putkihitsaaja elintarviketeollisuuteen

  • Sijainti Orimattila
  • Julkaistu 12.09.2024, 10:36
  • Haku päättyy 01.10.2024, 23:59
  • 01.10.2024, 23:59

TIG-putkihitsaaja elintarviketeollisuuteen

Etsimme asiakkaallemme TIG-putkihitsaajaa elintarviketeollisuuteen.

Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään TIG-hitsauksen tehtävissä, pääosin putkien kanssa. Tehtäviin kuuluu myös muut metallikonepajan tuotannon tehtävät, MIG/MAG-hitsaus, kokoonpano, viimeistely ja huoltotehtävät. Lisäksi asennustaitoja arvostetaan suuresti, silloin pääset myös mukaan tuottteiden asennuksille asiakkaiden tiloihin. Pääosin asiakastilat ovat elintarviketeollisuuden parissa

Sinulta toivomme metallialan koulutusta tai kokemusta alalta. Työssä tulet tarvitsemaan myös käsihitsaustaitoja, piirrustustenlukutaitoa, tarkkuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme kuitenkin myös, että olet hyvillä yhteistyötaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on hyvä asenne työntekoon.

Toivomme hakijan erinomaisen työasenteen lisäksi omaavan jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet myös ahkera ja ripeä, sekä sopeudut hyvin uuteen työyhteisöön. Työtehtäviin saat jatkuvaa koulutusta ja opastusta asiakkaamme osaavalta henkilökunnalta ja työnjohdolta. B-ajokortti on pakollinen tehtävään, työnantajan autolla kulkeminen työkohteisiin. Suomen kieltä vaaditaan tehtävässä, myös kyky kommunikoida englanniksi on toivottavaa.

Työt tapahtuvat päivävuorossa klo 7-15.

Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on hitsausluokat voimassa, mutta ne eivät ole pakolliset.
Tulityö- ja työturvakortit sekä hygieniapassi ovat pakolliset työsuhteelle, ne voi myös suorittaa heti työsuhteen alussa.

Palkkaus teknologia TES mukaisesti, arviolta 15-20€/h riippuen osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Työsuhde solmitaan aluksi Amikon kautta määräaikaisena 6kk, tavoitteena on, että tulet työllistymään määräaikaisuuden jälkeen asiakasyrityksen omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita hakemuksen tulemaan verkkolomakkeemme kautta www.amiko.fi, sillä tähän tehtävään haastatellaan jo hakuaikana.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: