Amiko Lahti Oy

Automekaanikko Lahteen

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 13.09.2024, 13:02
  • Haku päättyy 25.09.2024, 23:59
  • 25.09.2024, 23:59

Automekaanikko Lahteen

Haemme asiakkaallemme CMA Huoltokorjaamolle Lahteen automekaanikkoa, ja erityisesti diagnostiikan osaajaa pidempään työsuhteeseen. CMA Huoltokorjaamo on monimerkkihuolto ja lisävalttina on ranskalaisautojen erityisosaaminen. CMA palvelee myös rengashotellina sekä henkilö- ja pakettiauto vuokraamona.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen persoona, jolle hyvä työn laatu ja asiakkaiden tarpeista lähtevä palveluajattelu ovat kunnia-asia. Arvostamme alan koulutuksen lisäksi ennen kaikkea oma-aloitteista ja huolellista työskentelyasennetta. Tehtävän keskiössä on autodiagnostiikan osaaminen, joten tästä sinulla tulee olla osaamista entuudestaan. Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia ja etua on jos sinulla on myös C-kortti.

Asiakkaalla on tarve pidempiaikaiselle työntekijälle. Työvuorot on arkisin klo 8-16 välissä ja toivomme sinulta joustavuutta työtilanteen mukaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Alkuun työllistyt määräajaksi Amikon työntekijäksi.

Mikäli olet etsimämme asiakaspalveluhenkinen automekaanikko, täytäthän hakemuksen verkkolomakkeemme kautta osoitteessa www.amiko.fi.

Lisätietoja saat Amikon Mikalta, p.050 463 2668, mika.niemi@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: