Alavieskan kunta

Vapaa-aikaohjaaja

  • Sijainti Alavieska
  • Julkaistu 03.07.2024, 0:00
  • Suljettu 31.07.2024, 16:00

Vapaa-aikaohjaaja

Alavieskan kunnassa paikkoja avoinna

Vapaa-aikaohjaaja vakinaiseen työsuhteeseen. Haku 31.7.2024 klo 16:00 mennessä.

Vapaa-aikaohjaajan kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, aikaisempi opistoasteen tutkinto tai ammatillinen perustutkinto.

Työtehtäviin kuuluu nuoristyön ja vapaa-aikapalvelujen kehittäminen, organisointi ja toteuttaminen, järjestöyhdyshenkilönä työskentely sekä kulttuuripalvelujen tuottaminen yhdessä kunnan muiden toimijoiden kanssa.

Työntekijältä toivomme kykyä kohdata ja ohjata nuoria yksilöinä ja ryhmänä, oma-aloitteisuutta, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, sosiaalisen median käyttötaitoja, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn sekä moniammatillisen tiimi- ja verkostotyön osaamista. Hakijalla toivotaan olevan valmiudet digitaalisen nuorisotyönkehittämiseen.

Työssäsi toimit kulttuurintuottajana yhdessä kirjastotoimenjohtajan kanssa. Olet organisoimassa Alavieska-päiviä. Toimit tiimivetäjänä nuopparin iltaohjaajille sekä tarvittaessa iltaisin nuopprin ilta-ohjaajana.

Työ vaatii vastuullisuutta ja aloitekykyä sekä joustavuutta. Työtä tehdään kaikkia kuntalaisia varten vauvasta vaariin kunnan monipuolisesti hyvällä fiiliksellä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen näkökulmasta. Työ vaatii välillä iltatyötä ja nopeaakin joustoa työajoissa. Työ on harvoin viikonlopputyötä.

Hakulomake oheisen hakupainikkeen kautta (työavain 611327).

WWW.ALAVIESKA.FI

Osaamisalue: