Ahkera Henkilöstöpalvelut Oy

Baarityöntekijöitä Tullikamarin Pakkahuoneelle & Klubille

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 05.09.2024, 11:00
  • Suljettu 16.09.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Baarityöntekijöitä Tullikamarin Pakkahuoneelle & Klubille

Tullikamari – ovi auki elämyksiin

Yli satavuotias Tampereen Tullikamari on toiminut tuhansien tapahtumien estradina. Vuosikymmenten ajan piiritullikamarina palvellut rakennus sai uuden elämän 1980-luvulla. Sen jälkeen punatiilisten seinien sisällä on koettu unohtumattomia elämyksiä; nautittu musiikista, teatterista ja muusta kulttuurista, juhlittu ja tanssittu. Tämä legendaarinen Tampereen sydämessä sijaitseva tapahtumapaikka koostuu Pakkahuoneesta ja Klubista ja on edelleen keikkapaikkojen ykkönen, tunnelmallisten tapahtumien keskus sekä paikka parhaille bileille ja rennolle hengailulle.

Haemme asiakkaallemme Tullikamarille baarityöntekijöitä erilaisiin tapahtumiin loppuvuodelle!

Tullikamarilla työ on monipuolista, vauhdikasta ja mukaansa tempaavaa, johon ei voi olla ihastumatta. Työpäivät voivat olla mm. maailmanluokan artistien keikalla, Klubin yökerhon sykkeessä tai erilaisissa yksityistilaisuuksissa. Täällä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja puhalletaan yhteen hiileen. Työn onnistumisen kannalta olisi tärkeää, että sinulla olisi jo ainakin hieman aikaisempaa työkokemusta baarissa työskentelystä. Meille on myös tärkeää hyvä asenne ja reipas ote työntekoon. Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti painottuen iltoihin ja viikonloppuihin.

Hyppää mukaan Tullikamarin mahtavaan työyhteisöön ❤️

Jätähän hakemuksesi Hae työpaikkaa -painikkeen kautta.

Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Vankkaa osaamistamme ovat sekä henkilöstövuokraus että suorarekrytoinnit. Alalla, jossa henkilökuntatarpeet saattavat vaihtua hyvinkin nopealla aikataululla, vaivaton toimintamalli ja tuttu asioiden hoitaja ovat Ahkera Crewn ehdoton vahvuus. Kauttamme pääset vaivattomasti osaamistasi vastaaviin työtehtäviin mielenkiintoisissa paikoissa tai löydät juuri oikean tekijän tarpeeseesi. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti. Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.

Osaamisalue: