Adecco Finland Oy

Varustelija (LVI-taitoinen), Skoda Transtech Oy

  • Sijainti Kajaani
  • Julkaistu 27.09.2024, 11:22
  • Haku päättyy 13.10.2024, 23:59
  • 13.10.2024, 23:59

Varustelija (LVI-taitoinen), Skoda Transtech Oy

Oletko valmis hyppäämään osaksi Pohjoismaiden johtavaa raidekalustotuotantoa?

Haemme yhteistyökumppanillemme, Skoda Transtechille, LVI-taustalla varustettua mekaanista varustelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Otanmäen tehtaalle!

Tehtävä sisältää junavaunujen mekaanisia varustelutöitä osaamisesi mukaisesti. Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta tai koulutusta LVI-asennuksista, sillä työtehtäviisi kuuluu myös paineilma-, jätevesi- ja tuorevesiputkien asentaminen junavaunuihin. Vaikka putket ovat valmiiksi taivutettuja, niiden lyhentäminen voi olla ajoittain tarpeen – tarkkuus ja ohjeiden mukainen putkiliitosten tekeminen ovat tässä roolissa keskeisiä taitoja. Muutoin tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi eristystehtäviä, lattiaelementtien asennuksia, ilmakanavien asennuksia, lattioiden hiontaa, mattojen liimausta, ohjaamon varustelua, telivarustelua, sisä- tai ulkopanelointia.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, kehittymishalua sekä erinomaisia tiimityötaitoja. Työturvallisuus on ykkösprioriteettisi, ja osaat pitää langat käsissäsi vilkkaissakin työtilanteissa. Tehtävä edellyttää joko suomen tai englannin kielen osaamista. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja vuorot vaihtuvat vuoroviikoin.
Palkkaus pohjautuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen. Käytössä on suoritepalkkaus eli voit vaikuttaa omalla tekemisellä tulotasoosi.

Tässä tehtävässä pääset osaksi alan huippuosaajien joukkoa ja työskentelemään monipuolisissa mekaanisen varustelun tehtävissä, osana rentoa ja huumorintajuista työyhteisöä. Tehtäväsi tueksi saat takuulla ammattitaitoisen työnjohtajan ja tiimin tuen, jotka varmistavat, että sinulla on kaikki edellytykset menestyä ja kehittää osaamistasi.

Tehtävä on vakituinen ja työsuhde solmitaan alkuun Adecco Finlandin kanssa. Sinulla on mahdollisuus myös siirtyä myöhemmin Skoda Transtechin kirjoille. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumetesti.

Tarjoamme Sinulle

Työsuhteen vakavaraisen työnantajan palveluksessa, mahdollisuuden kasvaa kansainvälisessä organisaatiossa ja luoda juuri omannäköinen urapolkusi. Skoda Transtechilla pääset osaksi lähes 900 ammattilaisen kasvavaa joukkoa. Työssäsi osallistut Pohjoismaiden johtavan raidekalustotuotannon kehitykseen, tähdäten kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta ja yhä toimivampaa joukkoliikennettä.

Liity rohkeasti osaksi Skoda Transtechin menestystarinaa ja hae tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 13.10.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa: Rosa Pitkänen p. 040 481 1405 rosa.pitkanen@adecco.fi ja Sanna Kovalainen p. 050 444 4425 sanna.kovalainen@adecco.fi

Skoda Transtech Oy on osa Skoda Groupia. Olemme alan johtava valmistaja, joka keskittyy vaativiin olosuhteisiin suunniteltujen raidekalustojen valmistukseen ja huoltoon. Lisäksi olemme merkittävä toimija vaativien konepajatuotteiden sopimusvalmistuksessa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä lähes 900 ammattilaisen joukkoon. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Kajaanissa, Tampereella, Helsingissä ja Tukholmassa. Valitse uusi suunta urapolullasi ja liity Skoda Groupiin!

Avainsanat: Mekaaninen varustelija, tehdastyö, varustelu, Kainuu, metalliala, Adecco Finland, Adecco, Skoda Group, alan johtava valmistaja, konepajatuotteiden sopimusvalmistus, raidekalusto, raidekaluston valmistaminen, raidekaluston huoltaminen, alan ammattilaiset, osaamisen kehittäminen, vakavarainen työnantaja, pohjoismaiden johtava raidekalustotuotanto, kiskokalustotuotteiden suunnittelu, Kajaani, Otanmäki, Kajaani, Iisalmi, Pyhäntä, Sotkamo, Kainuu, urakkapalkka, tuntipalkka, sisäpanelointi, ulkopanelointi, telivarustelu, ohjaamon varustelu, lattioiden hionta, lattioiden liimaus, lattiaelementtien asennus, ilmakanavien asennus, eristystehtävät, lvi työt, lvi harjoittelu, lvi opinnot, putkiliitokset, putkiliitosten tekeminen, paineilma-, jätevesi- ja tuorevesiputket, asennukset, putkien asentaminen junavaunuihin, putkien lyhentäminen, tarkkuus, ohjeiden mukainen työskentely, kuvien lukeminen, suomen kielen osaaminen, englannin kielen osaaminen.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Urakkapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: