Adecco Finland Oy

Sport Shop- ja vuokraamotyöntekijöitä Tahkolle

  • Sijainti Pohjois-Savo
  • Julkaistu 22.08.2024, 10:09
  • Haku päättyy 18.09.2024, 23:59
  • 18.09.2024, 23:59

Sport Shop- ja vuokraamotyöntekijöitä Tahkolle

Oletko koskaan miettinyt, millaista on viettää sesonki laskettelukeskuksessa?
Vapaapäivät rinteessä, hiihtoladuilla tai retkeillen. TAHKON loistava yhteisöllisyys ja mahdollisuudet monipuoliseen harrastamiseen. Rinneliput sekä laskuvälineet kuuluvat etuhin!

Haemme kaudelle 2024-2025 HILL SKI RENTILLE SPORT SHOP- JA VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ TAHKOLLE.

Työssäsi vuokraat talviurheiluvälineitä pääpainon ollessa suksissa ja laudoissa, Myyt harrastusvälineitä ja tekstiilejä sekä koulutamme sinut tekemään paljon muutakin.

Plussaa on, jos sinulla on kokemusta ja tietotaitoa entuudestaan, mutta sinun ei tarvitse olla mestari kaikessa, riittää että olet hyvä tyyppi. Me teemme töitä suurella sydämellä, samaa toivomme myös sinulta.

Työt aloitellaan marras-joulukuun aikana, sopimuksen mukaan ja tehdään huhtikuun lopulle saakka kelin mukaan. Töissä meillä on välillä kiire, joten toivomme että jaksat tehdä töitä reippaasti kiireessäkin. Toivomme myös joustavuutta vaihtelevan työmäärän vuoksi.

Vapaa-ajallesi tarjoamme hyvät edut, joista pääset nauttimaan.
Majoitusta emme valitettavasti järjestä, mutta tarjoamme hyvät kontaktit sen löytämiseen.

Jos haluat hypätä mukaan Tahkon siisteimpään työpaikkaan, laita hakemus osoitteessa www.adecco.fi. Muista liittää hakemukseen CV. Kaikille hakijoille tullaan lähettämään videohaastattelulinkki, joten seuraa sähköpostiasi! Jos haluat kuulla tehtävistä lisää, soita Adecco Maria Hänninen, 040 182 7435

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 10-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: