Adecco Finland Oy

Kymppi- varastotyöntekijä

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 11.09.2024, 13:48
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Kymppi- varastotyöntekijä

TYÖTEHTÄVÄ
Etsimme kymppiä asiakkaamme varastolle Hakkilaan.
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan, johon sisältyy suorittavien varastointitehtävien lisäksi muun muassa työaikaraportointia sekä tiimiläisten varusteista ja työturvallisuudesta huolehtimista. Toimit myös Adeccon työntekijöiden yhteyshenkilönä asiakkaan ja Adeccon suuntiin. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 6-14 ja 14-22, kausittain voi olla myös muita vuoroja. Toiveena on, että pystyt työskentelemään kaikissa vuoroissa.
Työsopimus kirjataan Adeccon kanssa.

MITÄ TARJOAMMME
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yrityksessä, saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoisen ja mukavan tiimin tuen. Mahdollistamme myös tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi. Työnantajanasi tarjoamme myös sinulle oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa. Adeccolaisena saat muun muassa yksityisen työterveyshuollon ja liikuntaedut käyttöösi. Adeccon vuokratyöntekijänä voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

TOIVOMME SINULTA
Toivomme sinulla olevan aikaisempaa työkokemusta monipuolisista varastointitehtävistä. Työpersoonaltasi olet oma-aloitteinen, reipas ja rohkea. Sinulla on hyvät kommunikointitaidot, sujuva suomen kielen taito sekä autat ja opastat mielelläsi kollegoitasi. Eduksesi on kokemus erilaisista vastuutehtävistä sekä perehdyttämisestä. Olet valmis toimimaan joustavasti varaston eri tehtävissä tarpeen vaatiessa ja auttamaan eri työpisteitä työkuorman vaihtelun mukaisesti.

OTA YHTEYTTÄ
Mahdollisuutenasi on päästä työskentelemään moderneihin tiloihin alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme logistiikka-alan parhaimman palkkauksen (alk. 16,09€/h).
Jätä hakemuksesi nettisivujemme www.adecco.fi kautta pikimmiten, mutta viimeistään 29.9.2024 mennessä.
Huomiothan, että haastattelemme jo hakuajan puitteissa.
Jos sinulla herää kysymyksiä, sinua auttaa Adeccon Sari Lehtonen sari.lehtonen@adecco.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: